søndag den 8. januar 2017

CONTRAST
Når det kommer til min stil i plakater og fotografi, er den utrolig kontrastfuld. Jeg fik disse to plakater i julegave, den ene af mine forældre og den anden af min bror. Jeg har ønsket mig den tatoverede dame fra TOT i virkelig lang tid og nu blev den endelig min. Den anden var jeg bare faldet over nede i Posterland i midtbyen og blev rimelig forelsket i det samme, da Flora Danica-stilen bare har sådanne et detaljeret og skrøbeligt udtryk. Blomster plakaten er vidst fra en udstillingen på SMK, så om det eksisterer flere ved jeg faktisk ikke.

Da jeg kom hjem efter jul, vidste jeg ikke lige hvor, at jeg skulle hænge dem, så de har bare stået ved siden af hinanden. Når jeg sådan har gået og kigget på dem placeret sådan, synes jeg, at de beskriver mig som person meget godt. Lidt hård udenpå og blevet fin og skrøbelig indeni. Hvis jeg blot havde været det ene, havde der slet ikke været den her diversitet i min kunst på mine vægge eller i min personlighed. Jeg synes blot, at det er en lidt spøjs og fin observation. Derudover ønsker jeg VIRKELIG at se ud som den tatoverede kvinde om ikke alt for mange år, dog har det lange udsigter, når man er på SU.

Plakater kan jeg virkelig aldrig få nok af og jeg er så glad for at disse to nu er min efterhånden meget store samling.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar