torsdag den 9. juni 2016

MY POSTERS

Gennem de sidste 2-3 år er min interesse for kunst, grafisk design og ikke mindst plakater steget vanvittigt meget. Det har resulteret i at jeg har kastet rigtig mange penge efter plakater. Jeg har ikke helt tal på, hvor mange jeg har, men tidligere på ugen købte jeg 3, så det går altså også stærkt... Plakater skaber sådanne en bestemt stemning i et hjem og siger faktisk utrolig meget om dem, der bor der. Samtidig synes jeg også at det er super kedeligt og uinspirerende at være i et hjem uden kunst på væggene i en eller anden forstand. Mine plakater er hvad, der skaber mit hjem og fremadrettet har jeg 5 plakater, som jeg ved, at jeg skal have - det ender en dag med at jeg har plakater gulv til loft og det bliver helt fantastisk.


Nikon Plakat, kunstner ukendt - Lousiana plakat fra udstillingen med Jeff Wall - Plakat fra den svenske Natalie Foss, købt på Society 6.

Plakaterne i min stue for enden af mit spisebord med et lille sneak peak til mit 365-dages projekt.


Fotografi fra Paper Collective af Kunstneren Ida Lehrmann - Plakat fra Faunascapes - Tattoo Flash af den svenske Johan Ankarfyr, købt på Copenhagen International Tattoo Convention sidste år - En lille fotografi af Bispebjerg Kirkegård, da kirsebærtræerne blomstrede. Taget af mit med engangskamera.

Mindre plakater i min stue over min reol.


En magasinforside som bladet Bitchslap printede nogle plakater af - Plakat fra Paper Collective lavet af den russiske Daria Zaytseva - Ophæng fra GEBREY og bryllupsbilleder af min mormor/morfar og mor/far.

Plakater i min stue ved mit fjernsyn.


Ungdomsbilleder af begge mine forældre - Postkort på Hylden fra Paper Collective lavet af Greg Eason - Bandplakat fra min mormor og morfars band "Grand Old Party", som jeg har arvet.

Diverse sager ved mine hylder i stuen.


Fotografi fra Paper Collective af den svenske Julie Pike - Plakat fra Our Broken Heart med filmen "Det levende slot" - Print af en af Picassos værker - Endnu en plakat fra den Natalie Foss - Tourplakat fra James Blakes "Retrograde" tour - Et broderi jeg har lavet, der siger "Plakateriet 2015"- Plakat fra Paper Collective også af Greg Eason - Fotografi fra Paper Collective af Julie Pike - Endnu en plakat fra Our Broken Heart med filmen "Totoro".

Min store plakat væg i min stue over min sofa.


Plakat fra Paper Collective af kunstneren Amelia Hegardt - Print fra en af Frida Kahlos værker, en af mine nyeste plakater købt i Posterland - Fotografi fra Matilde Fogh - Plakat fra Richard Mosses udstilling på Louisiana(Jeg har måtte fjerne Louisiana teksten, da ingen rammer passede til formaet...) - Plakat far Witchoria, købt på Society 6 - Endnu et fotografi fra Matilde Fogh - Print af et af Henri Matisses værker også helt ny og fra Posterland - Fotografi af detokay købt på FINDERSKEEPERS - Et fotografi af min mormor.

Min plakat væg i mit soveværelse over min seng.


Fotograf af Frida Kahlo, også helt ny og købt i Posterland og rammen er fra IKEA.

Mit badeværelse.Limited Edition Print fra Paper Collective af Form Us With Love og ramme fra Moebe, dog sidder billedet lidt skævt...

Mit badeværelse.


København plakat fra Kortkartellet, skal dog snart skiftes ud, da det ikke rigtig passer ind i min æstetik længere - Ophæng fra GEBREY.

Min entre/gang.


Chiliplakat som er købt i en lille kortbiks i København.

Mit køkken som er det rum med mindst plakater i.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

5 kommentarer :

 1. Din smag i indretning er simpelthen fantastisk! Er lidt misundelig faktisk, haha

  SvarSlet
 2. wow, vad mycket fint du har på väggarna!

  SvarSlet
 3. Hej Amalie! Jeg ved ikke om du ser det her, men jeg savner sgu din blog! Er den helt opgivet? :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey sweety,
   Jeg savner den sgu også lidt.. Men nej, den er ikke opgivet!

   Der skal nok komme noget indhold, jeg kan virkelig mærke, at jeg ikke er færdig endnu <3

   Slet