onsdag den 3. februar 2016

INTERNSHIP AT GEB REY


Når man uddanner sig til multimediedesigner, skal man selvfølgelig i praktik, når man rammer 4. semester. Dér er jeg nu. Jeg er netop i dag startet i praktik hos den nye og lille design virksomhed GEB REY. Måske kender I virksomheden fra Finders Keepers, det var hvertfald dér, at jeg opdagede dem.

For kort tid siden sendte jeg dem en mail, da jeg kunne se at de hverken havde megen billedmateriale eller en passende hjemmeside, så jeg så mit bud for, at jeg kunne være med til at ændre det. Det var så mit held, at pigerne faktisk stod og manglede hjælp til netop dette og vi fik hurtig etableret et praktikforløb. Min opgave hos GEB REY er optimering af sociale medier, billedmateriale og at lave deres nuværende hjemmeside om, samt alverdens andre småting.

GEB REY er en ny virksomhed drevet af to unge kvinder her fra København. Idéen kom af, at det kunne være rart at få nogle af alle de ting op og hænge, som man har stående på bordet. Derfor tænkte de straks i planter og de skabte de her plante ophæng. Jeg har selv 4 hængende herhjemme, dog er min samling slet ikke færdig.

På den ene side er det mega spændende at være en så kæmpe del af sådanne en omvæltning, dog er det også nervepirrende, at der bliver regnet så meget med mig. Jeg er trods alt rigtig sikker på, at det nok skal blive rigtig godt i sidste ende og hele processen nok skal blive rigtig sjov.

Hvis I finder produktet fedt og I gerne vil give mig en hjælpende hånd med mit praktikophold, så like de søde piger på facebook og følg med på instagram. Jeg krydser fingre for, at opholdet bliver spændende, lærerigt og udfordrende!

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar