torsdag den 25. februar 2016

365 DAYS DAIRY #2

I går blev det endelig tid til, at jeg skulle have fremkaldt mit 2. engangskamera i mit 365 dages projekt. Jeg er indtil videre rigtig, rigtig glad for projektet og der er simpelthen kommet sådanne nogle fine billeder ud af det. Dog har jeg haft samme problemer med det her kamera, som det første. Blitzen havde sat sit fast igen, så til mit nye kamera har jeg valgt at investere i et andet mærke.

På billedet nedenfor kan det ses, hvordan jeg forestiller mig, at jeg skal præsentere projektet. Efterhånden som månederne går vil den væg blive fyldt mere og mere op. Jeg elsker processen i hele projektet og glæder mig som et lille barn til at åbne konvolutten hver gang, at jeg har fået fremkaldt.

30. januar 2016, Min stue med udsigt til det foreløbige 365 dages projekt.


5. februar 2016, Arhimedes og jeg.


9. februar 2016, I Grand biograf og se "When Marnie Was There"


10. februar 2016, Arhimedes der leger i sengen.


11. februar 2016, Nye fotografier af Matilde Fogh og Archimedes.


18. februar 2016, "You Are More" + Archimedes.


24. februar 2016, Kampagne t-shirt fra Weekday.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

1 kommentar :