fredag den 29. januar 2016

365 DAYS DAIRY

Efter næsten et års venten er jeg endelig gået i gang med det her projekt. At tage ét billede hver dag i et år med engangskameraer. Jeg kom på idéen et par måneder inde i 2015, men fordi der allerede var gået et stykke tid, kunne jeg ikke gå i gang med det - så jeg ventede. Så nogle få dage før nytårsaften købte jeg et engangskamera og var klar og startede det hele beruset om natten d. 1. januar. Lige siden har jeg hver dag taget ét billede af, hvad der nu er sket den dag. Hvem jeg har været sammen med, hvor jeg har været og nogle dage bare billeder herhjemme fra.

Projektet er selvfølgelig tænkt som et fotografisk projekt, men også som et personligt projekt. At presse mig selv til at komme ud af døren, så jeg ikke bare får billeder af min kat hver dag. Det skulle gerne rykke lidt i mig som menneske og ikke mindst rykke min kreativitet. Projektet kan jo ses som et slags kreativt nytårs forsæt og det er så motiverende.

I går fik jeg fremkaldt det første kamera og resultatet er blevet virkelig godt og jeg er meget spændt over hele processen. "Feelingen" i billederne er helt fantastisk og især ét billede fra d. 20. januar blev så fantastisk(se nederste billede). På grund af dette fantastiske billede vil jeg fremadrettet tænke mere over kompositionen, over lyset og hvilke motiver jeg bringer ind i billederne. Det billede jeg tog, ville have været så kraftfuld, hvis der havde været et menneske med - det er jo en del af processen i at finde ud af, hvad der virkelig fungerer. Efterhånden som billederne bliver fremkaldt, bliver de hængt op på en af mine vægge i stuen og kommer til at udgøre en stor fotografisk dagbog som månederne går.

Dog har jeg haft problemer med det kamera, som jeg har købt... Blitzen sætter sig fast, så der er blitz på alle billeder, til trods for, at jeg ikke har slået den til, så det har virkelig irriteret mig. Det er en del af oplevelsen, så jeg vælger at forsætte, dog er jeg færdig med at købe fra Novocolor.

Hver måned stræber jeg på at lægge nogle udvalgte billeder op, dog bliver det kun en håndfuld, da jeg undlader at vise for mange billeder af mine venner og familie. Håber at I synes godt om projektet og er lidt så spændte som jeg er!


7. januar, Mant butik


23. januar, Archimedes + 10. januar, balloner i Weekday


8. januar, Archimedes


21. januar, Archimedes og jeg + 26. januar, Anders + 11. januar, Paper Collective


20. januar, mit hjem

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar