mandag den 23. november 2015

BIGGEST INSPIRATION ATM

Gennem det seneste år har min interessse for grafisk design og generelt plakatdesign steget gevaldigt! I mit hjem er jeg oppe på 19 plakater som bryder min lejligheds vægge og lige nu venter jeg på en fra USA. På diverse sociale medier følger jeg mange forskellige slags kunstnere, men efter nogen tid nu har jeg fundet mig mine favoritter;


Natalie Foss er en norsk illustrator, som jeg har fulgt i et lille års tid nu. Fra første gange at jeg så en af hende tegninger, var jeg fuldstændig blown-away. Hendes illustrationer af disse smukke mennesker er så detaljerede, at det halve kunne være nok. Jeg er selv indehaver af to af hendes plakater og de er så vanvittig smukke sammen med nogle af mine mere enkle og farveløse plakater. Hendes kunst er lavet med farveblyanter og er simpelthen så unik og smuk. Hendes kunst kan købes hos det amerikanske Society 6, derudover kan man følge hende på Behance, Instagram, Facebook og hendes hjemmeside selvfølgelig.Den anden er Victoria Siemer med kaldenavn Witchoria, som er en amerikansk grafisk designer. Jeg synes, at hun er helt igennem genial. Hendes arbejde er i praktik talt meget simpelt, men jeg finder det meget originalt og unikt. Jeg elsker hendes arbejde og har netop bestilt en af hendes værker hjem. Hendes serier "Illuminated", "Geometric Reflections", "Wish You Were Here" og "Human Errors" er mine yndlings, da de vækker så mange følelser i mig og er så genialt tænkt. Jeg synes hvertfald, at hun er helt fantastisk og hvor ville jeg ønske, at det var mig, der havde fået de idéer! Hendes arbejde kan følges på hendes Facebook, Instagram, Behance og hjemmeside. Hendes værker kan forresten købes på Society 6.


Den sidste og den nyeste af mine "opdagelser" er den svenske illustrator og designer Sara Andreasson. Hun er så mega sej og hendes illustrationer er så super fede. Hun har fundet sin helt egen stil i det grafiske univers og jeg kan altid kende hendes værker med store smukke mennesker lavet i stærke farver. Hendes shop er desværre midlertidigt lukket ned, men jeg kan slet ikke vente til at den bliver åbnet igen, for hun er et must i min samling. Jeg synes hvertfald, at hun er super sej og der er så meget i girl power i hendes værker! Man kan se hendes arbejde på hendes hjemmeside, shop(som pt er lukket) og Instagram.

Jeg ønsker at læse grafisk design, når jeg er færdig på KEA til sommer, så jeg håber så inderligt, at jeg finder min egen unikke stil, som disse 3 fantastiske kvinder har. Jeg synes, at det er utrolig svært at finde sig selv som designer, og som menneske generelt, trods læser jeg ikke faktisk design endnu, men jeg håber en dag at 10 øren falder for mig. Forandring og proces sker jo ikke over natten, så jeg finder nok min vej på et tidspunkt.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar