tirsdag den 8. september 2015

ARCHIMEDES


Sig hej til min nye store kærlighed Archimedes. Jeg har altid haft kat hjemme hos mine forældre og har altid været lidt af et kattemenneske. Så nu hvor jeg bor i min egen lejlighed, var tiden endelig moden til at få min HELT egen. Mine forældre var ellers imod i det, men efter en meget hård sommer, fik jeg overtalt dem til, at det var det rigtige at gøre. Så efter mange dages søgen og 2 store skuffelser med andre killinger, så fandt jeg endelig ham her hos en skøn kvinde i Slagelse. Jeg har haft ham i en uges tid og han er ved at være 13 uger gammel nu. Han er noget af en mundfuld, men sådan er det jo med småbørn! Archimedes er måske et bekendt navn for nogle af jer. Han er nemlig opkaldt efter uglen i Disney's "Sværdet i stenen". Jeg er helt vild med navnet, trods det ikke er så nemt at råbe efter ham, når han laver ballade!

Dog har jeg har ondt i hjertet, når jeg skal lade ham være alene hele dagen, hvis jeg skal i skole eller arbejde, men det er jo bare min dårlig samvittighed. Katten sover jo bare, til at jeg kommer hjem igen! Han er hvertfald en rigtig ballademager med krudt i røven og har massere af kærlighed i sig. Jeg vågner op hver morgen ved at han slikker mig i ansigtet og ligger sig helt tæt op af mit ansigt. Det er sådan en kat skal være, en rigtig puttekat. Selvom at han er skøn som killing, glæder jeg mig lidt til, at han bliver lidt mere rolig.

Det føltes mærkelig at have bundet sig sådan, men det er jo det næste skridt i livet, men mere om ambitioner og ansvar senere, nu vil jeg bare nyde min nye bedste ven, Archimedes.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

3 kommentarer :

 1. Åh hvor er han dog kær. Og rart med en killing (især med et så fint navn) til dig, det lader til at du fortjener det efter sådan en sommer. Jeg håber at han kan bringe masser af glæde og leg ind i dit liv! Det er ret vildt, så meget kæledyr kan have af betydning. Tror faktisk at dette er første gang jeg kommenterer på din blog, men jeg vil bare lade dig vide, hvor meget nyder at følge med (både her og på insta), og at jeg altid bliver glad, når endnu et indlæg dumper ind fra Begyndelsen af Maj. Forresten æælsker jeg dine tattoos og din stil.

  xx, Agnethe

  SvarSlet


 2. Designing a poster(plakat),logo etc in online can be frustrating, often times
  we try to include too much information and loose the focus of our message.
  Visit our site today and see what we can do for your business.
  design dine egne

  SvarSlet