søndag den 21. juni 2015

WHAT I'M DOING AT SCHOOL


Ovenstående billeder er ikke officielle billeder af RAW, men er resultatet af et eksamensprojekt på KEA. RAW er en elektronisk musikfestival, som foregår her i København i slutningen af August. Se mere her.

Der er mange, der har spurgt ind til mit skoleophold på KEA. Jeg læser jo multimediedesign på KEA og jeg har 1 år tilbage før, at jeg er færdig. På den linje jeg går på, har man nogle forskellige fag; Design(illustrator, indesign og photoshop), interaktion(wordpress, kodning mv), kommunikation & virksomhed/markedsføring. Jeg startede helt klart på KEA for design delen, men efterhånden som året er gået, kan jeg godt se, hvorfor f.eks. markedsføringsdelen er så vigtigt. Man kan lave alverdens fede design til forskellige virksomheder, men hvis det ikke er evidensbaseret, så faldet det hele ligesom fra hinanden. Så til trods for alverdens svære analyser og rapporter, der hænger os lang ud af halsen, så er det virkelig en god ting at have med sig.

På KEA arbejder man kun med projekter og gruppearbejde og det er næsten det, som er hårdest ved uddannelsen. Man skal ofte skifte grupper, sidde lang tid på skolen og så er man bare rigtig ofte uenige, men dér lærer man virkelig også noget om sig selv og derudover kan man virkelig få produceret noget rigtig godt. Et tidligere projekt på KEA fra 1. semester, blev vores projekt valgt som det bedste og vores eksamensprojekt her på 2. semester(som er det ovenstående), har vores kunde valgt at bruge elementer fra vores projekt. Det er en kæmpe sejr, at få enerkendt sit arbejde på den måde, når man har lagt så mange timers frustration ind i det!

Som I kan se på de ovenstående billeder, så handler det ikke kun om at lave et design. Det handler om at arbejde over forskellige medier, skabe en rød tråd og lave noget, som passer til den ønskede målgruppe. Hele den røde tråd kan virkelig være spændende at arbejde med, men at finde den er sindssygt svært. Jeg har tit været i tvivl om uddannelsen, fordi man virkelig når at ramme muren utallige gange, når man skal udarbejde en løsning. Dog glæder jeg mig til at være færdig, da alle de stressende projekter ødelægger al struktur i min hverdag. Dog har jeg sommerferie de næste 2 måneder, så man kan nå at lade op til det sidste år. Jeg har trods alt, det bedste i vente. Jeg skal starte på valgfag efter sommerferie og desuden er vores praktikforløb lige rundt om hjørnet, som jeg virkelig glæder mig til, jeg kan bare have fundet et sted, hvor jeg gerne vil være.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar