torsdag den 18. juni 2015

MUSIC RIGHT NOW #6


Når vi fester på mit studie hører vi rigtig, RIGTIG meget gangster musik, så selvfølgelig skal nogle af vores favoritter på. "F*ck Up Some Commas" har været soundtrack til mange latterlige aftner, som er blevet dokumenteret på snapchat. Derudover fremgår kunstnere som FKA Twigs, James Bay og Karl William, hvor lige netop disse 3 sange er helt vildt gode og afslappede. Dog er det jeg hører aller mest for tiden den nye EP, som drengene fra Specktors og Nonsens har lavet. Jeg har i snart 2 år været ret stor fan af Specktors og deres nye numre er bare ekstra tunge, så jeg sluger dem råt. "Speckno" er hvertfald på repeat på min telefon lige nu og jeg kan slet ikke vente til at der skal festes til den. Derudover finder jeg hele designet til EP'en vildt fascinerende og super fedt!

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar