fredag den 19. juni 2015

GRL PWR TATTOO

Tatoveringen er lavet af Jonny Rhodes hos Peoples Art Tattoo.

Jeg fik for måske 1-2 måneder siden, lavet en lille fin tatovering sammen med min bedste veninde, Anna. Anna har jeg lært at kende gennem mit studie og vi havde gået og snakket om denne tatovering i et lille stykke tid. Anna har ikke selv nogle tatoveringer, så jeg fik lokket hende i fordærv og vi fik lavet to ens tatoveringer. Min sidder på ydersiden har mit venstre ben og hende på intersiden af benet.

Vi fik først idéen til tatoveringen gennem Emilie(Instagram)(Blog), som fik lavet en tilsvarende for efterhånden rimelig lang tid siden. Den er hvertfald super fin og meget enkel. Desuden er Emilie en rigtig god tegner, som fortjener lidt opmærksomhed.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

2 kommentarer :

  1. Er vild med både tatoveringen og idéen om en veninde-tatovering! Den er super fin og enkel

    http://industrialbarbie.blogspot.dk/

    SvarSlet