tirsdag den 16. juni 2015

A LITTLE TWIST + SNEAKPEAKDr. Martens Jules Shoe

Jeg har altid været meget konservativ i mit skovalg og har altid gået i de helt klassiske lave Dr. Martens, men da jeg var nede i butikken i Fiolstræde her i København i går, så faldt jeg over disse. Jeg har tidligere haft kigget på en lignende model fra &Other Stories, men hvis man kunne få et par fra Dr. Martens, ville det blot være endnu bedre.

Så jeg endte op med dem herhjemme og gik mig en god tur med dem rundt omkring her i Nordvest. De er så gode at have på foden og gnaver overhovedet ikke. Jeg har fornylig købt et par hvide og sorte af den helt klassiske model og dem har jeg heller ikke haft problemer med.

Modellen er på en måde lidt mere feminin, end de andre modeller jeg har, så det er helt klart en sko, som jeg skal vende mig til at gå med. Jeg kan godt lide det lidt rå look, som de originale modeller giver, men disse har også et eller andet over sig. De har den meget genkendelige gule syning, som jeg synes at alle deres sko, burde have.

Jeg er personligt meget begejstret over vores Dr. Martens butik her i København. Jeg var så glad, da jeg læste, at der endelig åbnede en butik i Danmark. Dr. Martens sko kan være så svære at købe på internettet, da størrelserne kan variere meget fra sæson til sæson. Jeg fandt bl.a. ud af, at jeg skulle gå en størrelse ned i de sko, som de har i butikken nu. Og så er det bare meget rart, at stå med skoen i hånden og prøve den på, før at man kaster så mange penge efter dem. Så hvis du ikke har været nede i butikken endnu, så burde du virkelig tage et smut derned. Hvertfald hvis du er Dr. Martens entusiast ligesom jeg. Butikken ligger i Fiolstræde, som er utrolig tæt på Nørreport st.

Kan I forresten se det fine tatoverede dameben på mit højre ben? Det er mine nyeste tatovering, som I selvfølgelig snart får at se. Den skal lige have 1-2 uger mere, så den er helt på plads. Til de interesserede kan den ses på instagram.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

2 kommentarer :

 1. Er så misundelige på at der ligger en butik i København og ikke i Aalborg! Virkelig fine sko, og er vild med din tatovering

  http://industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg nu også godt forstå! Jeg er bare så glad for, at der bare endelig er en shop i Danmark, det har virkelig mangler. Vi kan bare krydse fingre om, at de vil ekspanderer til Jylland en dag! Og tak!

   Slet