onsdag den 20. maj 2015

#PLAKATERIET

Her er et lille udklip af billeder fra mit lille hjem i NV. Der er lige blevet navngivet, Plakateriet. Jeg synes, det er så fint, når man giver sit hjem f.eks. et hashtag. Når jeg så engang flytter ud, vil jeg kunne se på hashtagget og så vil jeg kunne gense alle de billeder, som jeg og mine venner har lagt ud gennem årene. Der er ikke så mange endnu, men det skal helt sikkert nok blive rigtig godt!

Jeg er efterhånden blevet rigtig glad for mit lille hjem i Nord Vest. Jeg har fået massere af kunst på væggene og jeg er langt fra færdig med at investere. Jeg glæder mig til at se, hvad det udvikler sig til. Alle billeder ligger også på min instagram og er taget med min iPhone.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar