tirsdag den 21. april 2015

DR. MARTENS NEEDS


1. Dr. Martens 1461 sko - 2. Dr. Martens halstørklæde - 3. Dr. Martens pung - 4. Dr. Martens læder rygsæk - 5. Dr. Martens bælte

Jeg har været kæmpe fan af Dr. Martens i rigtig mange år efterhånden og fik mit eget først par sko i slutningen af 1.g. Lige siden har de været fast inventar af min garderobe og vil være det, forhåbenligt, resten af min liv. Dog er mine nuværende sorte Martens ved at være nået vejens ende, da de ikke har fået den opmærksomhed og pleje, som de har fortjent. Dog er der intet bedre end et par nye Martens, trods diverse vabler og smerte som de påfører i starten.

Men ikke nok med at Dr. Martens laver vildt lækre sko, så har de også oppet sig på andre punkter. Lige nu er jeg selv ejer af en taske fra mærket, som jeg til hverdag bruger som skoletaske, og den er så lækker. Dog forventer jeg at udvide denne samling med hvertfald pungen og bæltet på et eller andet tidspunkt. Det kan godt være, at det er lidt dyrt, for noget så simpelt, men lige med Dr. Martens vil jeg super gerne betale for selve brandet og navnet. Dr. Martens for mig er bare noget helt specielt. Det er en del af en subkultur, som jeg finder vildt fascinerende, så at kunne være en del af den, ville være fantastisk.

I går var jeg selv nede i butikken på Fiolstræde og gik hjem med 2 nye par sko. Ikke dårligt!

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

6 kommentarer :

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Har haft de lave Dr. Martens i 1,5 år nu og de giver stadig vabler. Jovist, de er blevet blødere i læderet, men fuck av, hvor gør de ondt stadigvæk :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor irriterende, det problem har jeg slet ikke haft! I starten var de skrækkelige, men nu er de helt mørre. Det er jeg ked af. De nye jeg har købt gnaver ikke engang, hvilket jeg virkelig havde regnet med!

   Slet
 3. Er par Dr. Martens har stået rigtig højt på min ønskeliste i et langt stykke tid, men har bare aldrig købt et par, for kan simpelthen ikke vælge! Vidste dog ikke at mærket også havde meget mere end sko - halstørklædet og clutchen er fantastisk!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. De helt klassiske lave er jo et must i garderoben, så dem ville jeg tage, hvis jeg var dig! Men jo, de laver skam de lækreste andre ting!

   Slet
 4. Vil du ikke lave et indlæg med tøj til idrætstimen? Jeg synes altid det er så grimt, men man må kunne finde noget stilet!

  SvarSlet