lørdag den 7. februar 2015

HAIR SITUATION


Alle billeder er fra min Pinterest.

Jeg er lidt i en identitetskrise for tiden, som man nu engang så ofte er i min alder. Men lige nu ligger krisen på mit hår. Om jeg skal vokse min pandehår ud eller ej. Jeg har efterhånden haft det i mange år og det er lidt blevet min identitet. Dog har jeg aldrig prøvet bare at have langt år og det er jo så smukt, så jeg er blevet splittet. For nogle få uger siden var jeg meget besluttet om, at jeg skulle lade det vokse sig langt sammen med resten af mit hår, men alle de personer jeg har snakket med, har sagt at jeg ikke skulle gøre det. Føler dog at min frisure ikke er så voksen, men nu må vi se, for jeg elsker nu også min frisure, men efter at jeg er flyttet til København, føler jeg en trang til at være mere voksen, ansvarlig, kvindelig. Men det er svært, men regner med at finde ud af mig selv lidt mere, når jeg flytter. Skaber mig et hjem i min egne valgte omgivelser, med tid alene og tid til at udforske lidt og finde noget ro. Trods alt.. Det er kun hår og det kan altid blive klippet/vokset ud igen!

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar