lørdag den 31. januar 2015

MY STUFF ON SOCIETY 6


Jeg blev spurgt forleden dag, om jeg ikke solgte nogle af mine ting, så nu har jeg simpelthen oprettet en Society 6 bruger. Der ligger ikke så meget endnu og jeg er heller ikke sikker på, hvad jeg vil ligge op på den for fremtiden, men nu må vi se, hvad det fører til. Chiliplakaten er helt ny og er en lille produktion fra i går eftermiddags, hvor jeg ikke havde noget andet at lave. Man må jo bare øve sig og øve sig, så man kan blive bedre.

Hvilken stil jeg vil lave, ved jeg slet ikke endnu. Jeg vil hvertfald gerne lave plakater, blive illustrator og jeg ved ikke hvad. Jeg håber dog også, at fotografien rammer mig lidt igen - det handler bare om lidt mod.

Men den her konto er hvertfald et skridt i en retning og når der er nogen, der en dag købe noget, bliver det helt vildt. Så skal det virkelig fejres. Det er ikke meget, man tjener på det, men at se sit kunst på nogens væg bliver fantastisk. Så hvis du køber noget en dag, så lad mig vide det. Det kunne være alt for fantastisk. Og hvis du har et bestemt billeder eller noget, som du gerne vil have på siden, så giv mig en forspørgsel, så kan jeg hvertfald overveje det.

Hvad synes I om det?

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

4 kommentarer :

 1. Hvor er det fint! :-) har du helt glemt alt om min lange mail?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak C, men nej, det har jeg ikke. Jeg tænker på det op til flere gange om ugen, men grunden til at jeg nok ikke har fået svaret, er fordi at jeg ved, at det vil kræve meget af mig, at jeg ville skulle rippe op i nogle gemte og gamle ting, men tro mig, den ligger gemt i sin egen mappe på min mail med et fint flag på, så du er stadig ikke glemt <3

   Slet
 2. Hey, vil du måske fortælle lidt om hvad din uddannelse går ud på? Du er begyndt at lave så mange fine ting efter du er startet der, og jeg kunne også godt tænke mig at blive illustrator, men er det det, I laver på din uddannelse? :)

  SvarSlet
 3. Hey, jeg tænkte på hvorhenne du får dine plakater etc. printet? Altså når du sælger dem :-) De er virkelig fine, og jeg ville høre om du kendte nogle gode steder at få det gjort. tak!

  SvarSlet