fredag den 30. januar 2015

APPARTMENT INSPIRATION


Som nogle måske ved, så flytter jeg i min helt egen lejlighed om en lille måneds tid og jeg kan slet ikke vente. Jeg har levet med en roommate det sidste halve år og det er bare slet ikke mig. Jeg føler mig fanget, til trods for at hun er vildt sød. Jeg har brugt for mit private space og ikke føle, at der render en fremmed rundt i lejligheden, så mine forældre og jeg tog en beslutning om at tage det næste skridt her på bolig markedet. Så nu handler det faktisk bare om, at de nuværende beboere skal flytte, så jeg kan flytte ind. Dagene går meget langsomt for tiden.

Jeg har aldrig selv fået lov til at indrette en hel lejlighed selv, kun et værelse, men nu er der 2 værelser, et køkken, en gang og et badeværelse som skal indrettes og det bliver fantastisk. Og meget dyrt. Men jeg er så træt af de der helt hvide rum, som er meget karakteristisk inden for skandinavisk indretning, så jeg vil gerne noget lidt andet, ikke alt det marmor, bronze og eames stole. Jeg vil have massere af plakater og planter, hygge, vintage møbler blandet med nye møbler. Nu må vi se, hvad de bliver til og I får den at se, så snart at jeg flytter ind. Et skridt af gangen. Alle billederne er fra min pinterest.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar