tirsdag den 9. december 2014

MUSIC RIGHT NOW #4


Jeg tror praktisk talt, at jeg hører musik mindst 2-3 timer om dagen. Jeg hører altid musik, når jeg cykler eller transporterer mig på anden vis. Jeg hører musik, når jeg arbejder, både på min arbejdsplads, men også når jeg nusser med noget herhjemme. Så jeg ender altid med at høre meget forskellig musik og lige dér er Spotify Premium fantastisk - man kan bare blive ved og udforske dybere og dybere.

Men jeg har netop opdaget DJ'en KYGO og jeg er helt solgt. Sådan en glad, sommerlig musik som bare bare spækket med god stemning. Han holder snart natkoncert her i København og hvor jeg dog ærger mig over, at der er udsolgt. Damn it, for jeg er sikker på, at det kunne være så skønt.

Derud over har jeg forelsket mig i den EP der hedder "November Skies", det er generelt bare en EP, med det samme nummer som er remixet forskelligt. Jeg faldt første gang over det, da jeg var vild med Sekuoia's remix af nummeret, men derud over forelskede jeg mig i 2 yderligerer remixes fra EP'en. En lidt lounge udgave og en lidt mere "festet" udgave. Begge meget, meget gode.

Og One Direction er som mange gange før også med i indlægget. Ja, de har lige udgivet en ny CD og jeg er helt solgt, mere er der ikke at sige til det. Pop og smukke mænd er altid dejligt.

Det lille klaverspil "Divenire" var et jeg faldt over på en tegnespilleliste på Spotify og den gang bare ved. En sang man kan blive helt sørgmodig til, en man kan fordybe sig til og bare nyde. Så skøn.

Derudover er jeg sikker på, at alle der gå på en eller anden form for studie, kender Kesi's nyeste sang. "Søvnløs". Sådan føler man sig så tit en mandag morgen på vej til skole - det ved jeg, at jeg gør i hvertfald.

Den sidste sang "Heart Like Yours" er fra filmen "If I Stay" og den rammer helt plet den sang. Samtidig er filmen bare så rørende, så denne sang vækker nogle helt specielle følelser i mig, og jeg skal hvertfald ikke høre den, hvis jeg har lidt ondt i hjertet. Hvis du ikke har set filmen, så se at få den set, hovedrollen er gudesmuk og hende kæreste endnu smukkere, og så er det senarie der udspiller sig, et man aldrig har lyst til at opleve. Enjoy.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

2 kommentarer :

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Må også indrømme at jeg er faldet for Stockholm Syndrome... Så kan det godt være, at det er One Direction, men det er jo heller ikke så slemt endda!

    SvarSlet