mandag den 10. november 2014

JUST BOUGHT
1. Control coat fra Weekday - 2. Elena culottes fra Monki  - 3. Mom jeans i sort fra H&M &Demin - 4. Bukser med vidde fra H&M Trend

Til trods for at jeg har skulle spare lidt i forhold til de forgående måneder, har jeg erhvervet mig overstående items, lige på trods monki bukserne, da jeg ikke tror, at de er kommet i butikkerne endnu. Men den nålestribede frakke fra Weekday er fantastisk. Jeg købte samme jakke sidste år i sort, og den følger mig stadig meget trofast. Det er en fantastisk jakke med et så godt snit. Bukserne fra H&M Trend er helt fantastiske. De er nok den bedste investering jeg har gjort længe, og jeg forstår ikke helt, hvordan jeg kunne klæde mig uden dem. Fantastisk længde, model og pasform. Mom jeans'ene ejer jeg selv i en lys farve og da jeg så, at de også kom i sort, blev jeg jo nødt til at eje dem også. Helt perfekte jeans.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

2 kommentarer :

  1. I would definitely wear any of these pieces! Great choices :)

    \ Indigo Lights

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet