torsdag den 30. oktober 2014

POSTERS I NEED TO OWN


1."Saturn Girl" af Natalie Foss - 2. "Whale Reprise" af Greg Eason - 3. "Adventure Time, Finn" af Urban Dinosaur - 4. "Salut 03" af Mariken Steen - 5. "Neighbor Totoro" af Our Broken Heart - 6. "I Stole It" af  My Buemann - 7. "Howl's Moving Castle" af Our Broken Heart.

Som nogle måske har indset, så er jeg lidt af en plakat samler. Især på det sidste. Jeg elsker det virkelig og har en masse for tiden, som jeg gerne vil tilføje til min samling. Nogle samler på porcelæn, andre smykker, nogle malerier, men jeg samler bare på plakater og jeg har lang vej i endnu. Det siger meget om ens personlig(synes jeg selv) og er med til at gøre ens hjem mere hyggeligt og personligt - og så er det bare flot at se på.

Jeg har nogle kunstnere, hvis kunst jeg "bare" godt kan lide, men så er der nogle film og serier som jeg også bliver nødt til at have plakater for. F.eks. Eventyrstid, hvilket er en serie der vises på Cartoon Network, som jeg er HELT vild med og så er der nogle bestemte film af Hayao Miyazaki, som jeg skal eje og netop har bestilt. Der findes så sindssygt mange lækre posters derude, så det er svært at få stillet sin lyst til flere!

Hvad synes I til plakaterne og kan I eventuelt tippe og nogle, som ville falde i interesse?

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar