tirsdag den 28. oktober 2014

I CAN BARELY BREATHE


Puha, hvor er det lang tid siden, at I har hørt fra mig og det er jeg så ked af. Men forrige weekend lavede jeg denne illustration(forresten lavet i Illustrator med en Wacom tablet), som beskriver lidt, hvad der foregår i mit liv lige nu. Illustrationen tog cirka 6 timer at lave, hvor jeg egentlig kunne have lavet alt muligt andet til skolen, men nogle gange er motivationen der bare ikke.

Men livet udfolder sig meget mærkeligt for tiden. Kvæles i studiet med en utilfredsstillende opgave. Stressende arbejdsplads som jeg ikke er tilfreds med, hvor man ikke helt føler sig hjemme. Et savn til mine forældre, hjemby og ikke mindst mine venner, veninder og mit gamle arbejde. Et ustabilt hjerte, som hverken kan beslutte sig om det ene eller det andet, som bare ender i en masse sorg. Et hjem hvor min inspiration kvæles og et kamera der ikke er blevet rørt i over en måned. Jeg savner at tage billeder, jeg er træt af at være træt, men jeg må være tålmodig. Al begyndelse er svær og det må jeg huske, og det må vi alle huske. Mange er netop flyttet hjemmefra, netop startet på et studie og det er sgu sjovt, men virkelig hårdt. En blanding af dårlig økonomi, for meget chokolade, for meget stress, for meget sprut og for lidt tid til sig selv og sine interesser.

Så det må man arbejde på, for den eneste der kan sørge for, at man får det bedre, er end selv. Så jeg må sparke mig selv i røven. Nu går vi også den mørke tid i møde, så det handler om at bruge lidt tid på sig selv og gøre sig selv glad, så man bedre kan gøre andre glade. Og en ting der gør mig glad, er denne siden og det respons den får, så tak.

God aften.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

4 kommentarer :

 1. Åh, hvor kan jeg dog relatere til dette indlæg - det hele bliver hurtigt en smule stressende, frustrerende og øv-agtigt, når man skal starte helt fra ny. Her står den på: et nyt job, en ny tilværelse som sabbatist(en sabbatist som savner det trygge gym), tvivl om fremtiden og venner som er rejst til den anden side af jorden eller blot væk fra provinsen(den ''ensomhed'' i forbindelse med sabbatår, som du før har skrevet om, har vidst haft sit indtog her). Nå ja og dårlig økonomi(100% selvforskyldt, haha). Jeg holder mig selv oppe ved at tænke på, at det her heldigvis ikke er for evigt - næste år flytter jeg forhåbentligt til en spændende og større by, begynder på en uddannelse(hvis der ikke falder et fedt job ned fra himlen) og møder nye mennesker. Jeg håber, at du snart får mere ro på og kommer til at føle dig helt tilpas i din nye tilværelse, kære Amalie<3 Indtil det sker, så er det lige netop de ting, som gør en glad, man skal fokusere på - præcis som du skriver!

  Forresten er det en skide flot illustration!

  http://lostinmyclosetbyam.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha hvor kan jeg godt huske, hvordan det var at være i de sko du er i nu. Den der ensomhed, manglende hverdag. Jeg forstår personligt ikke, hvordan folk kan have mange sabbatår efter hinanden, hvertfald hvor man bare lavet et simpelt stykke arbejde og ikke bliver udfordret. Men ha' nu ikke for høje forventninger til næste år, det var jo lidt det, som jeg havde. Ja København er skøn, men ikke når du ikke rigtig kender nogle endnu, om det er først nu her efter 2 måneder, at jeg begynder at få nogle tætte veninder. Men ja, tilvænning og et spark i måsen!

   Og tak!

   Slet
 2. Hvor er det en fin illustration, Amalie! Den pynter rigtig fint som min skrivebordsbaggrund :)

  SvarSlet
 3. Hvordan har du lavet den smukke illustration? :O

  SvarSlet