søndag den 7. september 2014

UNREAL

Jeg kan slet ikke begribe, hvor lang tid siden det er, at jeg har besøgt min side. Jeg kan slet ikke fatte, hvor travlt og hektisk mit liv har været de sidste par uger. Massere af druk, opgaver, skolestart, nyt arbejde og jeg ved ikke hvor mange nye mennesker. Det er på en eller anden måde så dejligt at have så travlt, men samtidig synes jeg, at jeg ikke helt har passet min "pind". Men jeg er glad. Høj på kærlighed til den her store by, høj på spændende opgaver i skolen og massere af søde, spændende og nye mennesker. Og trods mit høje fravær, så er læsetallet steget og hold nu op hvor er det skønt. Tak, virkelig.

Min lejlighed roder, mit hoved er træt og tungt, jeg har en aflevering til i aften og det hele er lidt kaos lige nu, men jeg vil ikke give det væk for noget i verden. Jeg er glad, jeg har travlt og det er spændende. Min instagram er stort set også helt stille - Når man har det RIGTIG godt eller sjovt, så bliver der altså bare ikke taget billeder. Men lige nu handler det for mig om, at få en hverdag til at fungere herinde, for de sidste 2 uger, har det været ufatteligt meget druk som følge af studiestart, rustur, fredagscafé osv. osv, og det er bare vigtig at følge med her i starten. Og jeg kan godt mærke, at min krop ikke er så glad for mig lige nu. For meget pizza og øl.

Jeg glæder mig til at vende rigtig tilbage, komme tilbage ind i rutinen og udvikle mig. Nu må vi se, hvor det hele fører hen. Måske lukker bloggen, måske vil består endnu stærkere end før, hvem ved? Lige nu rider jeg bare på bølgen og nyder det hele lidt ekstra. Det hele flyver nærmest forbi min næse, fordi alt går så stærkt. Jeg er knap nok begyndt at savne mine forældre endnu, og jeg har været væk fra dem i 2 uger nu, men der har bare ikke været tid til at savne. Samtidig prøver jeg også, at bevare begge fødder på jorden, ikke at miste "sig selv" og gå på kompromis med, hvem man egentlig er. Jeg har ikke skrevet til mine venner, ikke besvaret mine email og det hele er lidt syret og urealistisk, men nu må jeg ned i gear, tage en slappe og bare nyde lidt alene tid i dag, inden at det hele stikker af igen i morgen.

God søndag.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar