torsdag den 18. september 2014

NEW ERA


Dette billede har nogle af jer nok set før. Jeg har både delt det på facebook og på instagram, men jeg synes sgu også, at det skal deles her. Som I nok ved, så læser jeg jo til multimediedesigner på KEA her i København og det er så vildt, så meget som jeg allerede har lært. Jeg gik i gang med dette selvportræt i går og på 3-4 timer nåede jeg ikke mere end det her. Dog er jeg meget stolt af, hvad jeg har fået lavet, og tror, at jeg vil lave en lille "serie" af portrætter og virkelig øve teknikken. Til de lidt mere nørdede, så jeg har lavet illustrationen i photoshop med en tegneplade fra Wacom, som jeg netop har erhvervet. Jeg glæder mig personligt til at se det færdige resultat!

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

12 kommentarer :

 1. Wauw! Hold kæft hvor er det fantastisk. Og hvor er du smuk.
  Hvor gad jeg godt at have sådan en smuk illustration af mig selv, haha. Hurra for at elske sig selv <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde C!
   Jeg kan godt lave et af dig, hvis du vil ha' det, bare send et billede og en farve til baggrunden, så skal jeg nok få lavet et eller andet <3

   Slet
  2. Ej hvad?! Fuck hvor er du sød!!!!!!!!!!!!!! Det vil jeg vildt gerne! Ej, dør af glæde <3
   Men det tager nok lige lidt tid inden jeg har valgt billede ;) hahaha.

   Slet
  3. Ja ja, du sender bare et, når tid er ;-)

   Slet
 2. Hvilken tegneplade præcist?
  Den er forresten rigtig god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en tegne tablet fra Wacom, faktisk præcis denne her:
   http://www.pixmania.dk/tegneplade/wacom-intuos-pro-small-grafisk-tablet/21727905-a.html

   Og tak! ;-)

   Slet
 3. Virkelig flot lavet!
  Jeg kæmper selv med beslutningen om hvor vidt jeg skal vælge Multimediedesigner eller Design Teknolog, når jeg (forhåbentligt) starter KEA næste sommer :-)

  //Cathrine
  www.cathrinefrier.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Cathrine!
   Jeg kan godt forstå, du er splittet. Det kommer selvfølgelig også an på, hvad du vil. Multimediedesigner er selvfølgelig design, men også kodning af hjemmesider, marketing og kommunikation, så den er vildt bred og og rigtig god at have og derefter kan du læse videre på KEA og specialisere dig(bla. i design), og det tager kun 1 1/2 år ;-) Designteknologen er vildt svær at komme ind på, men tag den som førsteprioritet og multimediedesign som 2., du kan altid takke nej! ;-)

   Slet