søndag den 28. september 2014

DREAM TO WEAR


Billede til venstre af Anne Johannsen.
1. Frakke fra COS - 2. Loafers fra &Other Stories x Lykke Li - 3. Bukser fra Monki - 4. Rullekrave fra Weekday - 5. Jakke fra WoodWood.

I øjeblikket drømmer jeg om lange jakke, grå nuancer, enkel smykker og store lange siluetter. Dog har jeg ikke megen af sådan noget her i min gaderobe, og økonomien er præget af for mange øl, så jeg kommer desværre nok ikke til at investere så mange penge i det her. Dog drømmer jeg om den grå jakke fra COS, som jeg har været inde og sukke over en enkelt gang. Men jeg er vild med den tendens der er for tiden. Normcore, lækre og enkle styles og bare meget elegant og stilet. Jeg ved ikke, om det er mit flyt til København, der har fået mig til at få lyst til at klæde mig mere voksent, men jeg er vild med det - Nu skal det bare føres ud i verden. Og selvfølgelig skulle jakke fra WoodWood med, men bare fordi den er latterligt fed.

Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

4 kommentarer :

  1. The loafers are exactly what I'm looking for! And I also love the culottes, so cool!

    \ Indigo Lights

    SvarSlet
  2. Lækker collage!

    Kig meget gerne forbi - bycarolines.blogspot.dk

    SvarSlet