søndag den 3. august 2014

THE FEDORA HAT


Så kom hatten endelig med med mig hjem, og så købte jeg endda 2, HVIS nu den ene skulle gå i stykker eller blive væk. Når man finder noget godt, må man købe nok. Men den er simpelthen så fin og giver sådan en klassisk look. Jeg indviede den i går, da jeg skulle i biografen med mine forældre, bare for at teste den og den er sgu så fint. Til et helt sort, enkelt look med en lang jakke til. Perfekt.

Jeg har forresten en lille nyhed, den søde Nanna Albrechtsen spurgte, om jeg ikke ville være med til at skyde billeder til UHØRT festival her i næste weekend og jeg sagde sgu ja. Så nu skal jeg skyde lidt billeder frivilligt til festivalen. Jeg er lidt nervøs, men jeg tænker, at det kommer til at gå godt. Hun ville jo ikke have spurgt mig, hvis hun ikke mente, at jeg kan mit kram! Så nu står jeg lidt og søger et zoom objektiv, som jeg kan låne til et nikon kamera! Bare hvis I lægger inde med et, som jeg kan låne.

Follow on Bloglovin' and Facebook

5 kommentarer :

 1. Lækre billeder som altid Amalie. Det er vidst på tide jeg får rost dig, for du har skills!
  Fedt med UHØRT, det skal du nok klare, du virker jo skide dygtig. Det kan være vi støder på hinanden der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal de ha'! ;-) Jeg blev også rigtig overrasket, da hun spurgte mig, så jeg er meget spændt! Og ja, det kunne da være hyggeligt!

   Slet
 2. Dine billeder er altid noget så fine. Og hatten er skøn!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sara! Og tak for de mange kommentarer for tiden! <3 <3

   Slet
 3. Du er så smuk. Og hvor er det godt for dig med foto-jobbet!
  Ps. Håber, at du har fået min mail.

  SvarSlet