søndag den 17. august 2014

MUSIC RIGHT NOW #3


Hold nu helt op, hvor er det lang tid siden, at i har hørt fra mig, og med god grund. For de sidste par uger har været helt vilde. Der er bare sket så meget. Jeg var i sidste weekend inde og tage billeder for UHØRT festival, som var en super fed og god oplevelse med en masse spændende mennesker! I denne uge har jeg fået mit kørekort og i fredags var jeg til jobsamtale i H&M på strøget(den ved TOPSHOP og COS), hvor jeg fik jobbet. Så det hele har bare flasket sig i den her uge! Så jeg starter på job d. 1. september og det glæder jeg mig virkelig meget til, dog bliver det så forfærdeligt trist at forlade mit job her i Næstved, da det virkelig har betydet meget for mig - Det arbejde har udviklet så meget og alle mine bedste veninder er derude, så det bliver simpelthen en så trist uge, men man skal jo videre med sit liv. Så der har bare været fuld smadder på med massere af øller, mennesker, køretimer, togture og jeg ved ikke hvad. Men jeg får ikke blogget, når jeg er meget ked af det, eller når jeg er meget glad, i dette tilfælde er det heldigvis den sidste.

Men velkommen til alle de nye, det er virkelig dejligt, at der er kommet så mange til, det er jeg virkelig glad for! Men som sagt, så var jeg på UHØRT festival her i sidste weekend og hold nu op noget lækkert musik. Jeg fik æren af at tage billeder er nogle rigtig fine og dygtige bands, men nogle af dem, som ramte mig mest var Get Your Gun og The Youth. The Youth var dem der sluttede af på Sort Scene fredag aften, men hold nu kæft en fest de formåede at lave. Det er meget typisk 60-70'er musik med en rigtig Beatles feeling. Især deres nummer "Fancy You" er helt fantastisk og så spækket med energi, og udover deres gode musik og energi, leverede de et godt show klædt i grå jakkesæt og slips. En kæmpe fornøjelse at opleve det!

Get Your Gun er lidt i en anden boldgade. Meget mørk, tung, grå og melankolsk rock. Normalt er jeg ikke kæmpe tilhænger af den slags musik, men at oplevede bandet spille i et lille mørk rum, var en meget intens oplevelse. Jeg blev hvertfald meget forelsket lige med det samme, og det blev da også kun bedre, da forsangeren, Andreas, var en smuk mand med fuldskæg, krøller og hat. De var klædt i flot sort tøj og gave den fuld smadder på - Meget passionerede og det var noget helt speielt!

Hvis i ikke kender FKA Twigs, så burde i skamme jer, for hun er da så fantastisk. Hun har endelig lavet noget musik igen, og hende nye nummer "Pendulum" har ramt mig lige i hjertet. Hun er nok den smukkeste dame, som jeg længe har set og så har hun den fineste englestemme. Hendes musik er så fin, skrøbelig og spækket med lækre elektronisk beats. Og i denne måned i Soundvenue er hun på forsiden og hun gør det sgu godt. Interviewet med hende i bladet er så fint og jeg er helt vild med hendes rolige mentalitet. Hun er en kvinde, som jeg har MEGET respekt for.

Det sidste nummer "Show Me A Miracle" med bandet Klaxons var et nummer, som jeg faldt over på MTV ROCK og jeg faldt hurtigt for de elektroniske lyde - Bare et vild lækkert nummer, som vi faktisk også spiller i H&M i øjeblikket, så jeg har en lille fest hver gang, at nummeret kommer!


Follow on Bloglovin', Facebook and Instagram

1 kommentar :