fredag den 1. august 2014

"CLUELESS" CHECK SKIRT


Jeg købte i går denne nederdel fra H&M's ungdomsafdeling, divided red. Jeg har længe ledt efter sådan en nederdel her, men dem fra American Apparel er latterligt dyre. Men så fik vi den her hjem i H&M og jeg har bare gået og kigget på dem, og i går skulle den altså med mig hjem! Pliceringerne var allers syet sammen for oven, men dem har jeg klippet op, da jeg gerne ville have mere liv i skørtet. Dog synes jeg, at jeg føler mig som en på 15, at den er LIDT for kort og sådan. Men nu må jeg se. Jeg er hvertfald vild med farverne, men er nu lidt i tvivl. Føler mig hvertfald en smule 90'er agtig! Den er dog desværre ikke på hjemmesiden endnu, men findes også i rød.

Follow on Bloglovin' and Facebook

3 kommentarer :

 1. Jeg kan rigtig godt lide at du har de korte gemacher under, fra min synsvinkel gør det at looket bliver mere voksent, og ikke så 15 årige agtigt, som du skriver. :-)
  Og så komplimentere den blå farve, dine tusser så lækkert ! (Y)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid noget, at du har den opfattelse! Og tak! ;-)

   Slet