tirsdag den 29. juli 2014

WANT TO WEAR + THE PERFECT HATJeg har efterhånden været på udkig efter en fedora hat i rigtig lang tid, og nu skete det endelig. Jeg stod i prøverummet i dag og pakkede nogle af vores nye varer ud, og dér lå den. Den perfekte hat og så til 129 kr. Jeg har tidligere haft fundet en hos ASOS, som selvfølgelig også er lidt federe end den fra H&M, men stod til lige prisniveauet over, så nu har jeg fundet det perfekte alternativ. Da jeg normalt ikke går så meget med hat, så bliver det en prøvelse at gå med den, men jeg er sikker på, at selvtilliden vil blomstre frem, når jeg går i Københavns gader. Jeg forestiller mig en meget enkelt styling med få maskuline tilføjelser. Sættet til højre i billedet, synes jeg, er helt og aldeles perfekt. Jeg kommer nok til at lege mig lidt frem til, hvordan jeg vil style min snart nye hat. Men en trenchcoat og Dr. Martens går man aldrig galt i byen med.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

 1. Oh wow. Ville elske at eje alting på denne collage. Jeg har selv ledt efter en fedora hat, men jeg er ikke sikker på, at jeg er et hattemenneske. Desuden er mit hovede ikke så stort, så de fleste hatte, ser overdemensionerede ud på mig. Men da denne har ikke koster så meget, kunne jeg godt overveje at købe den. Ellers kan den jo byttes igen!

  industrialbarbie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. det er jeg glad for at høre!

   jeg har tilgengæld et voldsomt stort hoved, så kan bare op i nogle helt latterlige størrelser, men nu prøver jeg at købe den, det ser simpelthen så stilet ud til et helt sort sæt tøj + herre lignende sko!

   men køb den da, den er billig og du har 30 dage til at returnerer den ;-) Do it!

   Slet