lørdag den 19. juli 2014

THE FIRST MOVE - COPENHAGEN


Så er jeg sgu rykket til København! Eller hvertfald mere eller mindre. Jeg har hvertfald rykket nogle af mine småting, plakater osv, herind i går med min søde forældre. Så i går havde jeg min første aften i København med de gamle, hvor vi lavede mad, slappede af og gik os en tur i området. Og det er her sted kunne ikke være mere perfekt. Det ligger 5 minutter væk fra netto og faktisk og 10 minutter væk fra nørrebro. Jeg er MEGET glad og MEGET tilfreds! Min roommate er helt vildt sød, jeg har et lækkert værelse og det fungerer sgu bare. Jeg her til formiddag tog jeg mig en tur i Botanisk have. Meget spontant endda, jeg havde bare taget min cykel og cyklet derudaf, og pludselig var jeg lige ved siden af botanisk have. Jeg nyder virkelig at være herinde og kan bare mærke, at jeg føler mig meget mere hjemme. Det er en virkelig skøn følelse. Den næste udfordring er bare, at lære området at kende, men det har jeg en idé om, at det klarer jeg snildt.

Jeg håber, at I kan klare varmen, for jeg er da hvertfald ved at smelte væk herinde i København og tager mig lige en pause inden, at jeg bevæger mig afsted igen! God lørdag.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Det lyder virkelig som om, at du føler dig hjemme i København, søde Amalie - det glæder mig! For tiden har jeg simpelthen også den største trang til at drage væk imod storbyen og sige farvel til provinsen og dens til tider ret så slemme snæversynethed.. Ps. temperaturen har for længst også bevæget sig over nu-smelter-jeg-grænsen her i Jylland, haha!

  http://lostinmyclosetbyam.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg virkelig også! Det er skønt! Og du hører heller ikke til at provinsen, så jeg tror, at du vil passe perfekt ind i storbyen sammen med mig!

   Slet
 2. Åh det lyder fantastisk.
  Dig og København klæder hinanden godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at vi bliver gode kompagnoner med tiden. <3

   Slet