mandag den 28. juli 2014

TESTING PRODUCTS FROM ANGEL EN PROVENCE + TIPS


Dette er en sponsoreret indlæg af Bapoon og Design Professionel.

Jeg har været så heldigvis at blive tilbudt, at teste 2 produkter fra Angel En Provence(Angel Haircare), deres Orange Flower Shining Color shampoo og deres Helichrysum Wakening Hydration Cream(hårkur). Jeg går meget op i mit hår efter den historie det har haft og det kan helt klart betale sig at passe på sit hår. Efter mit hår er ved at blive langt, får jeg rigtig tit komplimenter for det, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg har tidligere været helt korthåret tilbage i niende klasse, og i starten af 2.g gik jeg i gang med at vokse det ud, og det er nok det bedste, som jeg har gjort for mit hår. Aldrig har det været så sundt og flot, som det er nu. At klippe det af var en god beslutning, ligesom en ny start og friske spidser. Så hvis du har slidt hår, så klip et godt stykke af, måske vil det være lidt øv i starten, men det vil betale sig, hvis du plejer det ordentligt, men det kommer jeg til senere. Jeg skrev i 2012 om mit år, hvor I også kan se lidt billeder. Læs det her.

Men jeg var meget begejstret, da jeg fik lov til at teste disse produkter, og har brugt dem begge 2 i en periode, dog er mit hår jo ikke farvet, så jeg fik også min mor til at teste shampooen, så jeg kunne se, hvordan det faktisk virkede på farvet hår. Min oplevelse med produkterne fra Angel Haircare er meget gode, for så snart at man har brugt produkterne, kan man mærke, at håret er godt fugtet, men ikke mindst stærkere. Det er svært at beskrive hvordan, men det er som om, at det beskytter håret lidt bedre, og gør det tykkere, ikke fyldigere men kraftigere. Mit hår har slet ikke været tørt og har haft et rigtig, rigtig flot skær og meget glans, hvilket bare er et udtryk for sundt hår. Min mors oplevede med produkterne har også været meget positive, da hun har farvet hår. Hun har fortalt mig, at hun følte, at shampooen holdt bedre på hendes farve + hun havde samme oplevede med mig, omkring hårets styrke, så der må været noget omkring det. Produkterne beskytter desuden også mod solen, hvilket har været nødvendigt i denne varme! Så overordnet er det nogle rigtig gode produkter og skulle efter sigende være nogle af de bedste på markedet. Og desuden er produkterne billige, hvilket er et kæmpe plus, hvis ens hårbudget ikke er så voldsomt stort.

Dog synes jeg ikke, at de er lige så gode som mine normale hårprodukter. Til daglig bruger jeg Tresemmé, både shampoo og balsam og jeg elsker dem. Mit hår dufter godt, skinner rigtig meget og bliver SLET ikke elektrisk. De er hvertfald helt perfekte til mig. Og derud over bruger jeg også hårolie til lige at give den sidste glans og blødhed.

Men jeg bliver tit spurgt til omkring mit hår, så her er nogle af mine bedste råd:
1. Brug ordentlige produkter. Jeg siger ikke, at produkterne fra Lidl eller Rema ikke er gode nok, men mit oplevelse med det er altså bare, at hvis man køber noget ordentligt og til lidt flere penge, så bliver dit hår også sundere, blødere og flottere. Efter at jeg er begyndt at bruge Tresemmé, så er det blevet så meget bedre og bliver ikke så hurtigt fedtet. Hårkurer osv er ikke noget, som jeg gør mig meget i og jeg køber ikke produkter hos frisøren, men bare plej det en lille smule, lidt hårolie og naturlige tørring, kan gøre en stor forskel. Og hvis dit hår er elektrisk, så brug balsam, men husk at vaske det godt ud.

2. Drop glattejernet. Jeg er heldigvis VELSIGNET med naturligt glat hår og sådan som mit hår ser ud på billederne, er sådan det ser ud, når jeg lige har været i bad. Jeg behøver slet ikke gøre andet, end at rede det. Heldigvis. Jeg ved, at det er lidt "moderne" med glat hår eller krøller, og så bliver håret udsat for både glattejern og krøllejern, og det tager simpelthen så meget skade. Jeg kan huske fra min folkeskoletid, hvor meget tid jeg brugte på at glatte det og det blev simpelthen så slidt og knækkede let. Mange piger påstår at deres hår kun kan blive én længde, men jeg tror lidt at det handler om, at det er så slidt, at det knækker lige så hurtigt som det vokser. Så drop al den varme, hvertfald til hverdag. Jeg er personlig helt vild med naturligt fald og krøl, så hvis man bare plejer håret, kan ens naturlige hår være så smukt.

3. Bliv klippet ofte. Mange piger lader bare deres hår vokse og vokse, og forstår ikke, hvorfor det ikke bliver ordentligt langt. Men det er jo fordi, at det knækker og er slidt. Jeg har for længst overhalet mange af mine veninder, som prøver at blive langhårede. Jeg tror, at det handler om netop det, som jeg lige har skrevet. De bliver ikke klippet nok og glatter det. Jeg bliver klippet hver 2./3. mdr, hvor jeg får klippet måske 1 cm eller mere af, så jeg får klippet alt det slidte væk i spidserne - det er øv lige i det, at man gør det, men du vil takke dig selv senere, når det vokser hurtigt og blive tykt.

4. Drop farven, eller gør det ordentligt. Endnu engang har jeg været priviligeret med en rigtig flot hårfarve med massere af forskellige toner i, men jeg blive simpelthen så ærgerlig, når jeg ser alt det dårligt afblegede og gule hår uden glans og liv. Det sker desværre, hvis man ikke farve og plejer sit hår ordenligt. Så gør det hos frisøren, hvis du er utilfreds med din farve, men pas nu på og tænk dig om. Hvis du er lyshåret og vil være mørkhåret og måske fortryder, så bliver det træls. Min veninde, farvede sig platinblond, mørkhåret og så tilbage til lyshåret og hun mistede måske 20 cm. Det samme skete med Marie Jedig og det var så synd. Men man lærer af sine fejl, så pas på! Ingen hurtigere beslutninger omkring hår, for konsekvenserne kan være så ærgerlige og tage langt tid at rette op på.

Jeg er så taknemmelig får mit hår og glæder mig til at det blive rigtig lang, da jeg aldrig har prøvet at være meget langhåret. Det handler om tålmodighed. Det var i 2012, at jeg begyndte at vokse mit hår ud og se hvor jeg er nu? Det tager lang tid, men jeg er simpelthen kommet så lang. Det sidder så meget femininitet og personlighed i ens hår, så det fortjener så meget pleje som muligt. Håret er ofte, hvad der gør kvinder smukke, så gør alt for at pleje det, da det siger så meget om dig - Vær det bedste af dig selv og plej din krop, dit hår og dit sind.

Hvis du er interesseret i at se mere fra Angel Angel Haircare kan du læse lidt mere på deres hjemmeside og man kan også købe produkterne her, til rigtig fornuftige priser!

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

 1. Det smukke hår altså <3 waao :D så flot, glæder mig til du har meega langt hår det bliiver så smukt !
  hov ville lige skrive a der desværre er nogle hvis hår bare ikke kan blive længere lige meget hvor meget de plejer det, da det af natur er så skrøbeligt at det knækker af når det når en bestemt "alder" eller længde :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak manner! Jeg glæder mig sgu også, det bliver godt!
   Men det er fandeme synd, at det bare går i står :-( Langt hår er ellers så feminint!

   Slet