fredag den 4. juli 2014

SUMMER CRAVINGS + LIFE UPDATE


Puha hvor er det lang tid siden, at I har hørt fra mig og der er simpelthen sket så meget. Der er sket det, at jeg har fået værelse i København NV og kan flytte hurtigst muligt, så det er helt urealistisk for mig! Dog er jeg ikke flyttet endnu, da jeg stadig har mit arbejde at passe. Og så er jeg forresten ved at tage kørekort(endelig!)

Men disse overstående items er lige, hvad jeg er ude efter og ville være helt perfekte her til sommeren, hvis den nu ellers gad at blive ordentlig varm. Nu skal jeg så også til at være en smule økonomisk, så mange af disse ting, må bare være drømme ind til videre.

1. Den perfekte kjole fra COS. Denne kjole faldt jeg over med de samme, da jeg studsede forvi deres hjemmeside. Både snittet og den høje halsudskæring er helt perfekt efter min svar, og farven er jo også helt perfekt til lidt solbrun hud. Og så er modellen også helt perfekt til dette look. Dér har COS endnu engang ramt stylingen helt perfekt. Den kan købes her til 490 kr.

2. Den lille sporty taske fra Weekday. Jeg har kigget på denne taske/rygsæk fra Weekday i rigtig lang tid efterhånden, men har desværre ikke kunne opspore den i deres fysiske butik, desværre. Men efter min smag er den perfekt. En rigtig fin størrelse, farven vil passe til det meste og være en god skoletaske. Den kan købes på her til 450 kr.

3. De store/lange short fra Monki. Der er jo en rimelig stor trend i øjeblikket med de lige løse og lange shorts og jeg er helt solgt. Jeg er ikke god til shorts og har aldrig været det, men disse er en perfekt kompromis for mig - de minder jo en smule om en nederdel. Disse fra Monki er helt vildt fine og mønsteret er bare en lille bonus. De kan købes her til 250 kr.

4. De hvide Birkenstock. Ja, behøver jeg at sige mere? Birkenstock har fået et KÆMPE comeback i år og det er velfortjent. De er rare at have på og ser bare lidt fede ud. Jeg har været lidt i tvivl omkring dem, men nu har jeg selv købt de hvide her. Jeg købte den egentlig, så jeg ikke skulle gå i sneaks hele tiden, men nu er der ikke noget sol, så det er godt det samme. De kan købes her på ASOS til 499 kr.

5. Den perfekte tynde frakke fra Weekday. Jeg blev forelsket med det samme, da jeg så denne jakke hos Weekday. Jeg er kæmpe tilhænger af lange jakker og blazere og den her, ville være perfekt i min samling. En rigtig fin jakke til de lidt koldere sommerdage og en god blazer om vinteren. Den kan købes her til 900 kr.

6. Den enkle bøllehat fra Weekday. Bøllehatten er en sjov trend, som er blomstet op igen efter 10 års dvale. Men nu er de fremme i gang og dens funktion er i realiteten også virkelig smart. Jeg har ledt efter en simpel en, men de er sværere at få fat i end som så. Den kan købes her til 120 kr.

7. Den perfekte crop t-shirt fra Topshop. Jeg har længe ledt efter en sort, crop t-shirt, som ikke havde en alt for dyb udskæring og nu har jeg endelig fundet en, desværre købte jeg den ikke, da jeg var i Topshop sidst. Den kan købes her til 75 kr.

8. De ternede Vans. Ja, disse har jo egentlig også hittet endnu engang. Jeg kan huske, at jeg havde nogle, da jeg gik i 5. klasse. Jeg har egentlig ikke været helt tilhænger et trenden, men da jeg så den flotteste medarbejder med dem på hos Weekday, så blev jeg overbevist! De kan købes her til 470 kr.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

  1. Hvor er det vildt og stort for dig! Og hvor du dog fortjener det <3 Jeg håber af hjertet af du falder rigtig godt til. Desuden ville jeg faktisk ikke have noget imod at besøge dig i din nye lejlighed.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak C! Og ved du hvad, det må du hellere end gerne, jeg tror, at vi har meget tilfældes. <3

      Slet