søndag den 13. juli 2014

REMEMBER TO DO WHAT YOU LOVE


Det her var mig forleden dag. Jeg har haft en af de uger, hvor tingene bare ikke fungerer, så da jeg fik fri fra arbejde, tog jeg min cykel, og kørte ned igennem skoven og fandt mig min yndlings-spot i hele Næstved. Jeg kom i tanke om, hvor meget jeg endelig havde savnet det. i 2012 brugte jeg det meste af min sommer udenfor, i skoven eller ude og cykle og jeg elskede det. Det er nok den bedste form for terapi. Jeg havde helt glemt, hvor stor en del af mig, det nu engang er. At jeg har denne trang til at komme udenfor, ud og rense hovedet og bare koble fra. Her om lidt når jeg flytter til storbyen, så må jeg huske, at jeg skal gøre det her, og ofte. Tage ud og bare nyde det hele lidt, få tankerne væk. Hvis jeg kan og har tid, så vil jeg prøve vidt muligt, at gøre det her en gang om ugen. Bare cykle sig en tur og se, hvor det tager en hen. Man får det ikke bedre af at vide på sin flade og drukne i selvmedlidenhed.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar