tirsdag den 22. juli 2014

PINSTRIPES


Efter at have læst Sille's indlæg omkring hvide skjorte, blev jeg inspireret til at købe en, hvilket jeg tidligere i dag også har gjort. Men på vej ud af centret, så jeg denne skjorte hænge inde på væggen i vores lokale Vero Moda. Jeg føler ellers aldrig tøj derinde, men kunne bare mærke, at den kaldte på mig, så den kom med mig hjem. Jeg er VILD med nålestriber, og skjorten ligner faktisk en, som kunne være købt i weekday. Jeg vil nok style den med en nederdel/sorte jeans og et par hvide sneaks og en løs knold. Casual og feminint. Skjorten er også på deres hjemmeside og kan købes her.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

  1. Skjorten er virkelig, virkelig fin. Den kan styles på så mange måder!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet