tirsdag den 8. juli 2014

ONCE YOUTH GEAR


1. OY Visor, 137 kr. - 2. OY Bralette, 165 kr.  - 3. OY Backback, 55 kr. - 4. OY Dream Boy, 274 kr. - 5. OY Cloud 2-piece, 493 kr. - 6. OY Mesh Crop Top, 247 kr. - 7. OY Mesh Break, 247 kr.  - 8. OY Tribal Long Sleeve, 274 kr. - 9. OY Socks, 82 kr.

Måske husker I, at jeg har snakket om Once Youth før? Hvis ikke, så kan jeg fortælle, at jeg er meget fascineret af dette lille amerikanske mærke. De har lidt deres eget lille univers, hvor de er meget nære med deres kunder, har nogle produkter de specialiserer sig i og så behøver de ikke meget mere end det. Folk køber deres ting, da det lidt af en bevægelse og man vil gerne være en del af det hele.

Jeg opdagede dem for førte gang helt tilfældigt på instagram og blev straks rimelig forelsket i nogle af deres accessories. Jeg har selv deres sorte taske og jeg elsker den og bruger den op til flere gange om ugen. Den er bare lavet i sådan et stærkt materiale og koster kun 10 dollars. Det er jo til at overkomme! Dog skal man betale fragt fra USA, men da jeg fik fragtet den, betalte jeg ikke noget told, da jeg er rimelig sikker på, at de sender den som gave? Men i hvertfald er jeg sindssygt glad for den og jeg netop bestilt den i hvid, samt 2 par af deres sokker, i sort og hvid. Så kan der komme lidt hvide detaljer ind i min ellers sorte sommergarderobe.

Men de laver nogle fede ting, basic ting, som egentlig ikke er noget vildt i sig selv, men jeg synes, at mærket formår at udstråle et eller andet.. Jeg er i hvert fald vild med det. Jeg følger dem aktivt på Instagram og Facebook, hvor de lægger inspirerende billeder ud, kunders billeder og gode tilbud. Jeg er selv blevet postet på deres facebookside og instagram engang og jeg var, MEGET stolt(over en så lille ting). Dog synes jeg personligt, at man skal være en lille snack, for at have noget af deres tøj på, så de små korte, gennemsigtige bluser bliver nok ikke lige til mig, men på nogle af deres kunder og modeller, ser det hammer fedt ud, trods det hele er så enkelt. Det hele er lidt grunge, og jeg er vild med det. Og så koster varerne ingen penge - endnu bedre detalje.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

 1. Deres tøj ser helt vildt fedt ud! Hvor mange gange har du bestilt derfra og hvor mange af de gange, skulle du betale told? For jeg kunne rigtig godt tænke mig at bestille noget derfra, men hvis der kommer told på, vil jeg helst ikke!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Deres tøj er hammer lækkert!
   Men altså jeg har købt fra den 2 gange nu, for omkring 300 kr, og der har jeg ikke skulle betale told, men hvis jeg ikke tager fejl, så har de vidst også sendt det som en gave, eller hvertfald sådan rimelig privat. Men jeg har hvertfald ikke oplevet noget! ;-)

   Slet