onsdag den 30. juli 2014

INSPIRATION + MOODBOARD


Jeg står lige pt. og planlægger at tage billeder af min åh så smukke og modellignende kollega, og Sille og jeg er i gang med at planlægge! Jeg tror faktisk, at det kommer til at blive rigtig godt, og jeg har en helt specielt vision i mit hoved: Maskuline vibes, plain makeup, tennisbane, sollys, langt lyst hår og store silouetter. Det kan kun blive godt og så med Sille som min højre hånd og en meget smuk ung kvinde som model. Jeg glæder mig hvertfald til at realisere dette.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Svar
  1. Tak Gitte Mary! Jeg glæder mig til at skyde billederne med inspiration fra disse!

   Slet
 2. Ej hvor spændende og et fantastisk projekt! Det kan kun blive godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg hvertfald, at det bliver!

   Slet