onsdag den 16. juli 2014

BLUE OBSESSION


Billedet i venstre hjørne: Tobias Wridt, lånt fra Soundvenue.

1. The Whitepepper kjole, her - 2. Høretelefoner fra Urbanears, her - 3. Vintage Levis bukser, her - 4. Eastpack bæltetaske, her - 5. Monki Top, her - 6. AA strik, her - 7. Monki sokker, her - 8. Weekday hue, her - 9. Monki nederdel, her - 10. Motel Mindy Crop t-shirt, her - 11. Vans slippers, her - 12. Asos jakke, her

Efter at have set skønne Tobias i hans helt blå sæt under Roskilde festival,  så bliver jeg nødt til at eje et magen til. Blå er en af mine yndlingsfarver og er en af de få farver, som klæder mig. Men det er lettere sagt end gjort, at gå stablet et helt blå sæt på benene. Jeg er helt vild med den måde, som Tobias har gjort det. En masse vintage items, som sikkert ikke har kostet ham særligt meget. Så når jeg flytter, så må jeg på jagt efter nogle fine blå ting, så jeg kan blive blå fra top til tå. Det er simpelthen så fint at blande flere forskellige farver blå, meget friskt og sommerligt.

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

  1. Takker for den søde beskrivelse af mit sæt <3 Go for it! Blå er den bedste farve!

    SvarSlet