søndag den 22. juni 2014

THE SEKUOIA VINYL


Som I nok snart har indset, så er jeg rimelig vild med det danske band Sekuoia. i anledningen af min 20 års fødselsdagen her i maj måned, ønskede jeg mig selvfølgelig deres vinyl "Trips", da både musikken er fantastisk, men udseendet på den også bare er lækkert. Jeg var så heldig at få vinylen samt en ramme af nogle af mine bedste veninder. Jeg er virkelig glad for den og har hørt den på min fars afspiller. Nu mangler den bare at blive hængt op.

Jeg er ret vild med at nutiden kunstnere stadig nogle gang producerer vinyler. Det er sådan et old school feel og så ser det bare hammer godt ud. Og så lyder en vinyl altså også bare helt specielt. Så hvis jeg en dag støder på andre vinyler af kunstnere, som jeg er helt forelsket i, vil jeg ikke holde mig tilbage.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar