mandag den 2. juni 2014

TALENTED DANISH MEN


Det har næsten kriblet i mine fingre, for at få lov til at lave dette indlæg. Jeg har lagt mærke til her på det sidste, at jeg næsten kun hører dansk musik - og kun med mænd. Jeg har altid haft en svaghed for mandestemmer, men at jeg skulle til at høre rap og sådan noget, havde jeg nu ikke set komme.

Jeg blev for blot en uge siden, introduceret til den danske kunstner The Black Daniels. En stor neger, med en sprød stemme og fede beats, jeg havde meget svært ved at tro på, at han var dansk, men det er han sgu. Det hele er en sær blanding og jeg skulle lige hører hans sange et par gange, før at jeg sådan rigtig var fan. Men nu kører sangen "Danger" på repeat. Han skal spille til Distorion senere på ugen, så det vil jeg glæde mig til.

Ukendt kunstner må i næsten kende. Jeg har faktisk haft det svært med de drenge, for tidligere har det været lidt poppet, men man kan tydeligt mærke, at drengene er blevet bedre til at producere musik. De er ikke gode til at synge, men de kan finde ud af at lave musik. Jeg nyder hvertfald at se deres udvikling. Og så er jeg helt vild med drengenes navne; Hans Philip og Jens Ole. Det er pisse fedt. De har også lavet et nummer der hedder "Langt væk", det er også bare hammer lækkert. Da jeg hørte det, fik jeg et helt nyt syn på drengene. Det er ikke bare neonlys og pop.

Hvis I har fulgt med i mine tidligere musikindlæg, så ved i, at jeg har en lille forkærlighed for drengene for Specktors. Og ikke mindst for Jonas. Han er en SMUK mand, eller det er han i hvertfald blevet. Nogle vil måske kalde ham hipster, men jeg synes egentlig bare, at han er rimelig sexet. Men nu er Jonas, eller Jonas For Fanden, gået i gang med at lave sin egen musik og han lægger ud med nummeret "Rumvæsen". Den første følelse jeg sad med, da jeg hørte sangen, var skuffelse. Dog er sangen vokset lidt på mig og den er kommet på en af mine spillelister. Jeg synes hvertfald, at den fortjener at blive hørt, for de er sgu nogle cool drenge.

Karl William. Behøver jeg overhoved at sige mere, den mand er jo skøn. Et stort rådhåret brød. Jeg har jo skrevet om hans nummer "Foruden at forgude" før, men efter hans EP "Døende" kom ud, så er min kærlighed for ham kun blevet større. Fede tekster, fede beats og en lækker, lækker stemme. Han skal nok blive til noget rigtig, rigtig stort. Talentet blomstrer virkelig frem for tiden.

Julias Moon har jeg også skrevet om før, lige da de havde udgivet deres nummer "Bay". Drengene har jo ikke lavet sindsygt meget musik, men det de har lavet indtil videre, er virkelig lækkert. Lige nu kører "Lipstick Lies" også bare på repeat på min telefon, da alt ved den er helt perfekt. Og en ting er, at de virkelig kan finde ud af at lave musik og har en vildt fed og karakteristisk lyd; så ser de VIRKELIG godt ud. Det er jo altid et plus! Og tro det eller ej, det var faktisk min mor der introducerede mig til dem. Og det er jeg glad for, at hun gjorde. De holder vidst koncert i lille vega eller noget i den stil her i den kommende fremtid, og det skal jeg da helt klart med til.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar