onsdag den 4. juni 2014

SATURNS BØRN


Jeg har tænkt på at gøre dette meget længe og nu er det endelig sket. Det er jo ikke noget, som har skrevet voldsomt meget eller noget, som jeg har skulle planlægge voldsomt meget, men jeg kan bare mærke, at det er noget, som jeg gerne vil. Jeg har jo lidt en drøm om, at få mit eget online magasin engang, lidt a la Soundvenue eller Dry Magazine, så nu har jeg lavet en side, hvor jeg vil dele min kærlighed for musik og kunst i alle afstøbninger. Det jeg snakker om, er det Facebook galleri, som jeg har lavet, Saturns børn. Jeg vil dele musik og kunst med dem, som nu engang er interesserede. Jeg fik inspiration til det fra siderne ill og ND. Gallery. De har succes og udvidet altid min horisont. Jeg håber, at jeg kan gøre det samme, jeg har dog valgt også at dele musik - Og det bliver musik i alle afstøbninger. Ikke kun mørk og melankolsk.

Jeg håber virkelig, at I vil følge med i min lille nye univers. Hånden er forresten en jeg lavede i går nat ved hjælp af en tutorial på youtube og en af mine egne billeder. Jeg er selv rigtig tilfreds. Det er ikke perfekt, ikke for detaljeret - Det er blevet meget bedre, end hvad jeg turde håbe på. Giv gerne feedback på, hvad jeg synes om siden og/eller idéen.

Follow on Bloglovin' and Facebook

3 kommentarer :

 1. Det lyder virkelig sejt! Jeg glæder mig til at følge med. Jeg er sikker på at du kommer med noget fedt indhold til siden. Jeg synes dog at det skal komme ret hurtigt! Jeg kiggede lige på siden og gav den også et like, men kun fordi jeg ved hvem du er og er sikker på du kommer op med noget fedt :) For der er jo ikke rigtig noget indhold på den endnu. Det er bare en anbefaling, fordi jeg tror det vil komme dog til gode at have noget mere indhold på siden fra starten. Jeg savner også lidt en beskrivelse af hvad dine tanker om projektet er, bare lige en kort introduktion.
  Hånden er forresten rigtig fedt lavet! Sejt gået :) Jeg glæder mig til at se mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, men jeg kan godt se, hvad du mener! Jeg har lige lagt 2 billeder ud, så nu er der da LIDT at kigge på! Og tak endnu en gang!

   Slet
 2. Virkelig god ide amalie !

  SvarSlet