fredag den 30. maj 2014

THAT FINAL STEP


Her inden for det sidste år, har den der lyst til at flytte hjemmefra virkelig siddet i mig og her de sidste par uger er den vokset enormt. At jeg ikke behøver at fortælle, hvor jeg er henne hele tiden, at jeg selv skal lave mad, at jeg kan have venner på besøg i MIN lejlighed og så trænger jeg bare til at komme til en ny by. København. Jeg er så forelsket i København for tiden. De sidste par gange jeg har været der, har jeg bare haft sådanne nogle gode oplevelser, så nu kan jeg slet ikke vente og nu er jeg så blevet motiveret til endelig at få sparet lidt op. Jeg VIL flytte efter sommeren/efteråret. Jeg vil. Om jeg så skal bo på 20 kvadratmeter, jeg er ligeglad, jeg vil bare afsted.

Efter som jeg forhåbentlig skal starte på KEA til sommer, så skal jeg jo også bare rykke derind. Jeg glæder mig til at møde nye mennesker, at få et nyt nabolag, bare at skulle lave hele min hverdag om, for min synes at være så kedelig og grå her i Næstved. Når jeg har fri, så er byen død. Der sidder måske nogle 15 årige nede i vores "park" og byen er altid kedelig og bare generelt øv. Der er ingen aktivitet.

Her på det sidste har jeg også gjort et par bolig køb i form af nogle plakater. Dog kunne jeg have købt noget mere praktisk, men jeg vil hellere købe en masse fede plakater end at kaste 500 kr efter noget kobber krimskrams. Den der hænger på væggen er en af dem, men den skal I nok snarrest høre mere om.

Jeg længes, det gør jeg virkelig.

Follow on Bloglovin' and Facebook

3 kommentarer :

 1. Fedt at du måske skal starte på KEA. Der er for fedt, og jeg elsker at gå i skole der! Hvilken KEA er det, du søger ind på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også vildt meget, jeg håber virkelig, at jeg kommer ind! Well, jeg har ikke lige styr på alle deres afdelinger, men jeg er rimelig sikker på, at det er den der ligger på Nørrebro? Kunne det lyde rigtigt? :-D

   Slet
  2. Hvilken uddannelse søger du ind på?
   Det kunne det i hvert fald godt. Jeg går på den på Nørrebro. :)

   Slet