tirsdag den 6. maj 2014

JUST BOUGHT - AMERICAN APPAREL


1. Solid Long Sleeve Ponte Crop Raglan Sweater i sort - 2. Samme med hvid - 3. Cotton Spandex Sleeveless Turtleneck Crop Top i rød - 4. Samme i sort - 5. Fine Jersey Short Sleeved Cropped T-Shirt i sort - 6. Long Sleeve Crop Raglan Jacquard Sweater.

I har godt nok ikke hørt fra mig længe, jeg har haft utrolig travlt på arbejde og så sent som i går, havde jeg fødselsdag. Jeps, jeg fyldte 20 år i går. Det er lidt vildt. Det er jo også dér, at sidens navn kommer fra. Så hele weekenden er gået med fødselsdags, fest og tømmermænd. Dog købte jeg en lille bitte fødseldagsdage til mig selv, bestående af overstående items.

Jeg elsker som sagt American Apparel og kigget tit på deres hjemmeside, og så blev jeg simpelthen fristet her forleden dag. Jeg har næsten smidt det meste af min gaderobe ud og har intet sommertøj, så nu har jeg da i det mindste anskaffet mig nogle få kortærmede bluser. Hvor ville jeg dog ønske, at der lå en American Apparel i København, men det må være en lille drøm for mig. Desværre er tøjet rimelig dyrt i forhold til, hvad man egentlig gå, for det er rimelig basic.

Dog fik jeg en mail fra dem i går, på grund af min fødselsdag, om at jeg kunne få 30 procent på min næste bestilling. Der blev jeg meget bitter, da jeg nogle dage forinden havde bestilt alle disse ting. Øv øv øv, men hvor skulle man vide fra, at man ville få sådan en mail.

Hvad synes I om mærket?

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Elsker AA - synes også det er pebret i prisen, men så husker jeg altid mig selv på at det er 100% sweat shop fri og så får jeg straks en bedre smag i munden! Synes det er alle pengene værd at shoppe med god samvittighed! :--)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men ja, det er sindssygt dyrt, hvertfald i forhold til, at det er så enkelt. Men det er så lækkert altså, jeg kunne jo købe det hele..

   Slet
 2. Enig, AA er helt klart en del dyrere en de fleste andre highstreet butikker, men bare det at de ikke udnytter små børn i kina er vildt rart og så er størstedelen af deres tøj jo også super flot !

  clara-soed.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rart, at man kan købe det med god samvittighed og så er det bare lidt mere lækkert, trods at det egentlig bare er så enkelt!

   Slet