søndag den 6. april 2014

THE VAGABOND DIOON SANDALS


Så fik jeg den endelig. Jeg har i efterhånden et års tid gået og sukket over disse lækre sandaler fra Vagabond. Man har set dem alle mulige steder på nettet og de er simpelthen så fine. Jeg er også utrolig forelsket i modellen i hvid, men nu ville jeg prøve at købe de sorte først. De hvide er lidt mere "vovede", så jeg ville se med de sorte, om modellen overhoved var noget for mig.

Men de er simpelthen så rare at gå i, sidder godt på foden og så strammer de slet ikke, da man kan justere hele skoen - Hvilket er en rar feature, så de ikke sidder og strammer ind over foden. De er faktisk bare helt perfekte og kan lige pifte et helt sort outfit op. De er feminine, de er rå og de er bare en helt sikker vinder. Jeg har købt mine på på ASOS og de kan findes her.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Der er SÅ fede! Jeg har dog altid undret mig over hvordan de ser ud på fødderne. Jeg kunne selvfølgelig bare prøve dem på i en butik, men jeg glæder mig til at se dem som en del af dine fine outfits.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak! Men de sidder super fint på foden, men ellers kan du finde massere af billeder af dem på nettet ;-)

   Slet
 2. Jeg har været en stolt ejer af disse i et års tid efterhånden, og de er virkelig fantastiske. Selv et år efter er det mit bedste fodtøj. Jeg købte mine i en fysisk butik, så jeg kunne selvfølgelig prøve dem først, men der skulle ikke meget til, før jeg var fuldkommen forelsket. Og mine var endda på tilbud.

  Jeg håber, du bliver glad for dem!
  nemesis-ter.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor lækkert og hvor vildt at du fik dem på tilbud! Jeg er bare glad for, at de stadig laver modellen, så jeg kunne blive den lykkelige ejer af et par!

   Slet