torsdag den 10. april 2014

THE PERFECT EARRINGS


Jeg er flere gange blevet spurgt omkring mine øreringe, så nu får i dem at se. Jeg elsker at have ringe i ørene, det er jo noget som de flere tøser har for tiden, men det er bare lidt råt og lækkert. Dem her ligner sådanne nogle, man køber på små markeder eller i udlandet, men så eksotiske er mine slet ikke. Mine er købt i vores lokale Glitter for nogle måneder siden. De var en del af deres kollektion i ægte sølv. Jeg købte 3 par, da jeg vidste, at jeg aldrig ville finde nogle så fine, billigere og gode øreringe. Jeg har dem i hele tiden og kan ikke forestille mig uden. Jeg elsker dem sgu, trods at de hverken er perler, Jane Kønig eller noget andet fancy, så har de en kæmpe affektionsværdi hos mig.

Follow on Bloglovin' and Facebook

Ingen kommentarer :

Send en kommentar