lørdag den 19. april 2014

THAT OLDSCHOOL DYMO


Jeg har faktisk glædet mig lidt til at vise jer det her. Min nye dymo. Jeg har længe gerne ville ha' en, og så anskaffede jeg mig så en i sidste måned via dymo-shop. Man ser jo så mange billeder, af den her slags dymostrimler og det er så fint. Lidt rustikt og det kan bare give et særligt udtryk. Jeg har sat mærker på de fleste af mine kasser og så videre. Jeg har jo lyst til at gøre lige som "Dobbelt-D" fra Ed, Edd og Eddie, som havde sat det på alt i hele huset, men det ville nok også være overkill!

Den her dymo som jeg har købt, hedder en prægemaskine og kører(sjovt nok) ikke på strøm, da man laver dem med håndkraft. Tapen kan man få i forskellige farver, men jeg skulle bare have den helt klassiske sorte. Når jeg en dag flytter, så vil jeg have det her på alting i mit køkken. Jeg har købt én maskine og 3 ruller tape, så jeg tror, at jeg kan klare mig i laaaang tid.

Mine marmor kasser har jeg forresten selv lavet. Jeg har købt folien i Bilkas havecenter for omkring 40 kr pr rulle, og det var noget af et projekt, men det er simpelthen blevet så fint. De var originalt sådan nogle grimme pink kasser, så alt var bedre. Pernille fra Pagik har forresten lavet en lille guide om, hvordan hun har gjort, se den her. Desværre er hendes papir lidt gennemsigtigt, men det jeg har købt i Bilkas havecenter er meget tykt og IKKE gennemsigtigt. Så i gang med folien!

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :