lørdag den 26. april 2014

NO MORE METAL


Jeg har måtte give op med min septum piercing. Jeg har haft så sindssygt mange smerter i min næse, så det halve kunne være nok, så jeg har valgt at give op. Det var ikke det værd, og jeg har ikke kunne få betændelsen til at gå væk. Allerede nu er min næse blevet meget bedre, men jeg føler, at jeg har mistet lidt af mit "image". Jeg overvejede jo at vokse mit pandehår ud, da jeg havde fået piercingen, men nu føler jeg, at jeg må beholde det. Så man ikke blive så skide kedelig. Dog har jeg aldrig prøvet bare at have "langt hår" uden nogen form for pandehår eller anden form for frisure. Jeg overvejer at prøve at sætte enten min septum eller næsepiercing i igen, når betændelsestilstanden er blevet bedre, men nu må jeg se tiden an. Jeg synes hvertfald, at det var pisse ærgerligt. Øv øv, men jeg vidste godt fra starten af, at det ville blive en kamp.

Billederne er forresten fra i morges, hvor jeg lige udnyttede at mine forældre ikke var hjemme. Der blev da nogle, som var OK, det er altid dejligt at få taget lidt.

Follow on Bloglovin' and Facebook

11 kommentarer :

 1. Hej Amalie!
  Først og fremmest tak for en lækker blog :)
  Apropos dit hår, så tænkte jeg på om du ikke engang ville lave et indlæg hvor du fortalte om din hårplejerutine osv., jeg synes simpelthen altid dit hår ser så sundt, og velplejet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla!
   Mange tak du, og jo selvfølgelig. Jeg har overvejet at gøre det, så nu skal jeg da hvertfald! Så det kan du godt forvente vil komme her på bloggen snarrest inden for de næste 2 uger!

   Slet
 2. Verdens smukkeste.

  Hvis du spørger mig skal du aldrig nogensinde droppe dit pandehår.

  SvarSlet
 3. Bare pas på at din septum ikke vokser sammen, hvis du gerne vil have den igen. Har du husket de daglige renserutiner? Jeg har på intet tidspunkt haft problemer med min.
  Evt brug en lidt større ring mens den heler. Så er der plads til hævelser uden at irritere den yderligere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg har lidt opgivet. Jeg gider ikke mere! Det er ikke dét værd, så nu er jeg bare uden <3

   Slet
  2. Det var ærgerligt ! Men så er det godt at du i det mindste ikke fik nogle tydelige ar fra den korte fornøjelse! :)

   Slet
 4. Syntes bestemt heller ikke, at du skal droppe dit pandehår. Det klæder dig så godt. Ærgerligt at høre det med dit septum. Men jeg vil mene, at du har masser af image tilbage. Uden tvivl!

  industrialbarbie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for Sara! Synes også selv lidt, at det er blevet min signatur!

   Slet
 5. Du er noget af det smukkeste. Det skal du huske!!

  SvarSlet