onsdag den 16. april 2014

NIKE HUARACHE + A SNEAK PEEK


Så kom mine elskede Nike Huarache endelig hjem. Jeg fik dem faktisk for 3 dage siden og har haft dem på lige siden. De passer mig helt perfekt! Jeg har købt dem på Trendsales og handlen var simpelthen så fin og god. Rigtig god sælger. Han havde købt dem i en for lille størrelse, så jeg fik dem hjem helt ubrugte. De ser super fede ud til et helt sort outfit og det har faktisk slet ikke været nødvendigt at gå dem til. De klemmer ikke, strammer ikke og pasformen favner rigtig fint foden. Rigtig godt fortøj, både udseendesmæssigt og for ens fod. Min bror har også lige anskaffet sig de sorte, så nu har vi bror-søster-sko. De er lidt store og klodsede, måske også kiksede, men jeg elsker dem. Og det har set pisse fedt ud med bare ben, adidas sokker og min nye tusse på benet.

Og lige nu er min nye knæ tatovering ved at heale, så der går lige 2-3 dage til, at i får den at se. Lige nu skaller den og generelt rimelig grim, men det skal bare lige have lov til at falde af. Den vil hvertfald snart ramme siden! Og jeg håber da, at I vil elske den lige så meget, som jeg elsker den, for den er fantastisk.

Follow on Bloglovin' and Facebook

4 kommentarer :

 1. Er helt vild med Adidas sokkerne og sneaksene - genial kombination! Er faktisk i færd med at skrive et indlæg, som netop omhandler denne sporty tendens :-)!

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tak du! Jeg er også selv rimelig fan, kunne også se fedt ud med Nike sokker, så det hele passede sammen! Glæder mig til at læse dit indlæg :-)

  SvarSlet
 3. Hej Amalie!
  Du er den fineste, jeg holder utroligt meget af at følge med i hvad du laver. Det synes jeg bare lige du skulle vide. Ved du forresten en god hjemmeside til de hvide, har nemlig ledt som en tosse, men jeg kan simpelthen ikke finde nogen. Din nye tus er i øvrigt legendarisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke, det er jeg sgu glad for!

   Og kan ikke sige nogle gode hjemmesider. Det er udsolgt alle steder og er fuldstændig umulige at få fat i. Havde siddet op det halve af natten for at få nogle, men de forsvandt på 5 min... Det er helt latterligt! :-D

   Slet