fredag den 11. april 2014

NIKE HUARACHE OBSESSION


Det var egentlig min bror, som først viste mig disse sko, Nike Huarache, men har ikke været sådan helt vildt hooked før nu. Jeg så en ung kvinde på mit arbejde have dem på i den farve som hedder Cool Grey(De grå på billedet) og så blev jeg fuldstændig forelsket. De var SÅ fede og sådan lidt old school. Jeg fulgte nærmest efter hende for at se dem. Så da jeg kom hjem, gik jeg i gang med at google for at konstatere, at de er udsolgt fucking alle steder. Modellen kommer ellers også ud i hel hvid her i april, men de skulle vidst også allerede være udsolgt. Men så vendte min ulykke. Jeg fandt et par på trendsales, fuldstændig ubrugt i den grå farve, som det nu var, at jeg havde forelsket mig i. Jeg skyndte mig at kontakte ejeren og bød helt latterligt højt, så jeg var sikker på, at jeg ville få dem. Han var super sød at handle med og han solgte dem egentlig kun, da han ikke kunne passe dem, da de er cirka 1 1/2 nummer for "små" i størrelsen, så en 41, kommer til at passe mig perfekt. Han har netop sendt dem afsted i dag, så jeg glæder mig til at modtage min elskede sko i næste uge. Nu har jeg dog sat nogle af mine andre sko til salg, da jeg tror mine nye Nike vil overgå dem. Hvad synes I om den lidt old school model?

Jeg kan desværre ikke rigtig linke på nogle, da jeg ikke har kunne spore så forfærdelig mange op, udover nogle med massere af farver. Så hvis I er interesserede, så må i på jagt!

Follow on Bloglovin' and Facebook


3 kommentarer :

 1. De er sgu da ret så fucking fede, wow!

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De er hammer fede! Glæder mig til at modtage mine!!!!

   De sorte ville være lidt dig!

   Slet
 2. Jeg elsker Nike Huarache! Åh, jeg er misundelig over at du har fået fingrene i dem

  SvarSlet