lørdag den 5. april 2014

MUSIC RIGHT #2


En kvalitet som jeg godt kan lide hos mennesker, er alsidighed. Det er vigtigt at man er alsidig, at man ikke KUN hører det ene, eller det andet, men godt tør udforske diverse alternativer. Når det kommer til musik, så er jeg meget alsidig. Pop, rock, R&B, dubstep, you name it. Jeg elsker det hele. Jeg har selvfølgelig mine favoritter som 30 Seconds to Mars, Sekuoia og James Blake, men man hopper da med på diverse hits og tendenser.

I disse dage har jeg hørt meget Carpark North. Jeg har egentlig altid godt kunne lide blandet, men har blot holdt en pause fra dem. Men efter deres mange optræder både til Zulu awards og x-factor, så er jeg blevet forelsket i 3 af deres numre. Deres nummer med Stine Bremsen er jo helt fantastisk, da hun har en skøn vokal og lideledes har han. Dog kan jeg ikke udstå Alphabeat. Pudsigt. Deres nummer med Nik&Jay er kun godt, fordi forsangeren af Carpark North synger omkvædet, for så gode er Nik&Jay altså heller ikke.

Sangen "Selfie" kan man jo ikke helt hade, den er jo rimelig sjov! Selvfølgelig er "Happy Home" og "Do ya" nogle store hits lige nu og de er sgu også gode. Selvfølgelig bliver Sekuoia også vist denne gang i dette musik indlæg, men jeg er virkelig også vild med dem. På deres Spotify ligger der også nogle remixes, som de har lavet og jeg er helt vild med hver og en. Kæmpe thumbs op til de skønne og smukke drenge. John Legend har også tidligere lavet nogle skønne sange med nogle gode budskaber, og sangen med ham, faldt jeg helt tilfældigt over på Spotifys hitsliste og den er simpelthen så fin. Måske kender I også musikeren Karl William? Han er et ungt dansk nyt talent og hans nyste sang "Uden at forgude" er simpelthen så god. Han har sådan en specielt vokal, som jeg nyder med stor fornøjelse. Dog er det her den eneste sang, som jeg rigtig kan lide med ham, da han rapper i hans andre numre. Men han skal nok blive til noget den store, rådhårede gut!

Follow on Bloglovin' and Facebook

6 kommentarer :

 1. Kom til at tænke på, om du kender Mount Kimbie? De minder ret meget om Sekuoia nemlig, og har også lidt en The xx feel over sig. Synes lige du skal prøv at give dem et lyt i hvert fald - især 'Carbonated' er ret lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig hørt om dem før, men jeg må lige prøve at høre dem. Dog kan jeg slet ikke snuppe the xx.. Ærligt talt, jeg synes simpelthen at det er for kedeligt.. Men jeg vil lige tjekke det ud! Og tak for tippet ;-)

   Slet
 2. Apropos Sekouia så begyndt jeg at høre det efter, at du havde anbefalet det på din blog og jeg er helt vild med det!! Så tak for det :) Jeg glæder mig til at høre noget af det du har anbefalet denne gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lækkert! De er helt klart min favorit. Også bare fordi "forsangeren" og trommeslageren er HOOT.

   Slet
 3. Er vild med numrene fra Carpark North. Nogle af de andre har jeg ikke hørt, men vil helt sikker lige give dem et lyt. Forresten; Hvordan får du sangene fra Spotify ind på din blog på denne måde? Det ser rigtig fedt ud!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Du burde tjekke dem ud. De har sådan en lækker rocket lyd! Altså jeg har tilpasset spotify "boksene" så de passer til min blogs mål. Men hvis du er inde på spotify, så kan du højreklikke på sangen og trykke "copy embed code" og den kan du så sætte ind i dit indlæg(under html) og så kan du tilpasse højde og bredde, så de passer til din opsætning. Det fungerer lidt bedre en youtube og så ved man, at sangen er i den bedste kvalitet!

   Slet