onsdag den 30. april 2014

MUSIC RIGHT KNOW - DON'T JUDGE


Da jeg har en rimelig bred musiksmag, så er jeg rimelig fan af vores danske snack, nemlig Christopher. Man kan jo ikke komme udenom, at manden ser overdrevet godt ud, lagt fra hvad jeg selv kigger efter, man han er jo hammer flot. Og manden kan jo synge. Jeg er generelt vild med alt det musik han laver, men de sidste 2 dage har jeg haft hans bonus track på hjernen, nemlig "First Like". Den er simpelthen så sjov, men hvis man kigger væk fra teksten, så er selve sangen helt vildt god og han synger simpelthen så fint i den. Så ja, don't judge, jeg er sgu fan, ligesom jeg er fan af One Direction, for de kan altså lave musik. Folk kan jo diskutere om det er musik, men pop er næsten altid en vinder hos mig hvertfald!

Jeg er latterligt forelsket i remixet af sangen "Stay High" af Tove Lo. Musikvideoen er forresten også rigtig fin. Jeg ved ikke helt, hvor det er, at jeg har hørt den, jeg tror måske, at det er en film. Men forleden dag havde jeg den på hjernen og jeg blev nødt til at finde den og jeg har hørt den lige siden. Så fin altså.

"Candy Love" af Rebecca & Fiona figurerer i øjeblikket på P3. Jeg har været vild med den lige fra første gang jeg hørte den. Der er lidt off-beat over den og helt vild med omkvædet. Normalt er det nok en sang, som jeg ville finde kendelig, men det er rytmerne og lydende er lidt skæve, redder hele sangen hjem.

Den sidste sang er en sang der hedder "Find You", som jeg VIRKELIG er kæmpe fan af. Der er simpelthen så meget energi i den og jeg har en stor fest, hver gang jeg hører den. Den bliver spillet på mit arbejde for tiden, så jeg hører den, jeg ved ikke hvor mange gange om ugen og jeg er ikke træt af den endnu. Jeg havde dog ikke kunne finde den nogle steder, men da jeg var inde og se filmen Divergent, var den tilfældigvis et af soundstrackene, mit held!

En anden sang, som jeg dog ikke har lagt op her, er sangen "Kvinde" med Danni Toma. Han er en dansk rapper og han musik er simpelthen så fed. Rent vokal mæssigt er jeg slet ikke fan, men hans beats og hele hans rytme er bare hammer fed.

Follow on Bloglovin' and Facebook


Ingen kommentarer :

Send en kommentar