fredag den 11. april 2014

ARTWORK


Som nogle af jer måske ved, så tegner jeg jo rimelig meget. Det foregår dog i perioder og lige nu, tegner jeg ærligt talt ikke så meget. Jeg tror også det handler om, at det kræver, at jeg har overskud og det har jeg ikke lige for tiden. Men jeg nyder det sådan, når jeg endelig går i gang. Jeg har jo selv tegnet de fleste af mine tatoveringer(eller hvertfald givet min tatovør et billede af, hvad jeg vil have). Men her er nogle af mine seneste tegninger. Jeg ville ønske, at jeg var mere præcis og sådan, men jeg kan virkelig se, at jeg har fundet min tegnestil. Jeg har dog også kastet mig ud i lidt "dot-work". Meget, MEGET tidskrævende proces, men jeg tror, at den bliver god, når jeg bliver færdig.

Dette indlæg er planlagt, så det skrev(skriver) jeg faktisk i går aftes. Lige nu sidder jeg hos min tatovør og får lavet noget fint på mine knæ. En af mine tegninger er det motiv. Kan I gætte det? Jeg tror, at det bliver pisse fedt, men jeg er sikker på, at jeg er i smertehelvede. Av av av. Men man vil jo vel gerne tatoveres fra top til tå!

Follow on Bloglovin' and Facebook

8 kommentarer :

 1. Virkelig, virkelig fin blog blog du har dig! Startede med at følge dig på Instagram, og har her idag så kastet mig over din blog! Er meget imponeret! Keep the good work! Jeg læser med (og stalker lidt...)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange, mange tak Mathilde! Dejligt at du følger med, det er altid dejligt! Dejligt at jeg kunne imponere, tak manner! Og du stalker alt det du vil! ;-)

   Slet
 2. Så fine! Er det noget, du kunne finde på at lave på bestilling? :)
  x

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Laura, og ja, et kunne jeg sagtens! ;-)

   Slet
 3. Dine tegninger er altså vildt fine, søde Amalie! Og jeg gætter på, at det er rosen, som nu sidder på dit knæ ;-)?

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. smukke tegninger - det nærmeste jeg selv er kommet tegning er at have været croquis model

  SvarSlet