fredag den 21. marts 2014

WISHES FOR WHEN I TURN 20Som nogle af jer nok ved, ud fra bloggen navn, så nærmer maj måned sig jo, og det betyder, at jeg snart bliver 20 år gammel. jeg har faktisk ikke noget imod at blive ældre, hvertfald ikke endnu. Jeg glæder mig. Glæder mig til gaver, til kage, til kagemand, varm chokolade og så glæder jeg mig til at fejre det. Jeg har en idé om, at jeg gerne vil lave et eller andet specielt i år i forhold til de andre år, men jeg ved ikke lige, hvad det skulle være. Det er ærgerligt at man altid kun kan fejre ting ved at spise eller drikke sig fuld. Kan man ikke hygge sig på andre måder?

Jeg er allerede gået i gang med at skrive en ønskeseddel nu og det her, er hvad jeg har skrabet sammen indtil videre. Jeg har altid gerne ville have et poleraid kamera, og dette har fujifilm er helt vildt fint og koster ikke særligt meget og det kan bare fåes i de fineste farver(hvid, babylyserød- og lyseblå), så fint. Jeg er jo, som sat, meget betaget af Esben Weile Kjær, så jeg bliver simpelthen nødt til at eje hans bog "Eskaptisme", den er jo også bare lækker at se på. Og som den kæmpe Sekuoia fan jeg er, så bliver jeg jo simpelthen nødt til at eje deres nye vinyl! Den er så smuk at se på, så den skal hænge på min væg og se hammer godt ud. Derudover ønsker jeg mig også sæson 1 af Sjit Happens, jeg følger uden undtagelse deres serie på ZULU og den er jo simpelthen alt for sjov! Jeg er blevet lidt forelsket i WoodWood her på det sidste og så er jeg lige faldet for deres Hope Sweatshirt, med de fine "bånd" på skuldrene og på ryggen. Den er bare super fin. Og efter som at jeg er blevet ejer af min først 5 panel kasket, så bliver jeg nødt til at eje en i helt sort og så fandt jeg 2 rigtige fine på ASOS til en OK pris. En rigtig god ting at have om sommeren! Glæder mig til at blive 20!

Follow on Bloglovin' and Facebook

2 kommentarer :

 1. Set i forhold til de sidste indlæg, så kunne du jo eventuelt tage på museum, bruge hele dagen på at fotografere eller noget andet i den dur, som du går og drømmer om, søde Amalie :-) Og forresten, så er Wood Wood sweatshirten(faktisk hele sættet) så fint!

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg sagtens! Så skulle jeg bare tage ind til storbyen, hvilket jeg intet problem har med at gøre alene, det nyder jeg faktisk. Jeg burde jo bare gøre det. Og i dag har jeg faktisk bare kørt rundt i Næstved og taget billeder, det her været helt vild skønt og det der kom ud af det, blev faktisk rigtig godt!

   Og ja, jeg er helt enig! Hvis jeg så bedre ud i bukser end hvad jeg gør, så købte jeg de bukser!

   Slet